De ce nu o să participe Dana Săvuică niciodată la Survivor sau America Express: „Mi s-a propus de câteva ori” VIDEO EXCLUSIV

A refuzat propunerile de fiecare dată

Numeroase vedete au acceptat provocarea de a merge în emisiuni ca “Survivor”, “America Express” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde au trecut prin probe grele, iar publicul a putut să observe cum reacționează în situații limită. Totuși, chiar dacă i s-au propus astfel de show-uri, Dana Săvuică ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a refuzat de fiecare dată. Iată care este motivul pentru care fanii nu o să o vadă pe micile ecrane ca și concurentă în astfel de emisiuni!

Dana Săvuică, despre refuzul de a participa la emisiunile pline de adrenalină de pe micile ecrane

Dana Săvuică a participat, de-a lungul timpului, la numeroase emisiuni, iar pe unele le-a moderat. Totuși, chiar dacă și-a obișnuit publicul cu experiențe inedite, vedeta a mărturisit că niciodată nu o să fie văzută pe micile ecrane la show-uri precum “Survivor”, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sau “America Express”.

Aceasta ne-a mărturisit că i s-a propus de câteva ori să participe la “Asia/America Express”, însă a luat decizia de a nu merge în emisiunea de la Antena 1. Prezentatoarea Ego Life își pune sănătatea pe primul loc, căci, în urma operației de hernie de disc, trebuie să fie extrem de atentă cu privire la tot ce face:

“Niciodată! Nu! Mi s-a propus de câteva ori chiar. Ies din zona de confort, e vorba și despre asta, dar pur și simplu nu vreau să fac rău corpului meu. Am o operație de hernie de disc, trebuie să am grijă! Nu am voie să stau în curent, să ridic greutăți, să alerg.

Un Asia Express, de exemplu, cum am tot fost cerută, este aproape imposibil să fac! Mi-aș distruge sănătatea! Nu pun toți banii din lumea aceasta mai presus decât sănătatea! Efectiv nu pot! Nu vreau și nici nu pot!”

Citește și Legătura neștiută dintre Teo Trandafir și Dana Săvuică. De necrezut ce a ieșit la iveală: “Aveam așa emoții” VIDEO EXCLUSIV

Cu cine ar fi făcut echipă dacă ar fi mers la America Express

Chiar dacă nu o să participe niciodată la “America Express”, Dana Săvuică ar fi avut parteneri pentru a forma o echipă de succes. Vedeta ne-a dezvăluit că nu ar fi mers alături de fiica ei în show-ul care îi pune pe concurenți să își depășească limitele. Aceasta ar fi fost văzută alături de sora ei, iubitul ei sau partenera de călătorii, Carmen Negoiță:

“Nu! (n.r. nu ar fi mers cu fiica ei) Poate pe sora mea. Este destul de competitive, rezistentă și ambițioasă! Își vede scopul și acolo se duce! Poate prietenul meu, habar nu am, pe acolo! Sau pe prietena mea de călătorii, Carmen Negoiță. Știu! (n.r. că ar fi fost interesant) Dar nu o să se întâmple!”

Citește și Cum a scăpat Dana Săvuică de complexele din adolescență: „Că eram prea înaltă, că aveam sâni, că aveam nasul mare!” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *