De ce nu poartă Prințul William verighetă. Explicația nebănuită

Motivul nebănuit pentru care Prințul Wiliam nu poartă verighetă

Scris de: Dana Cazacu

18 Aug. 2022

În urmă cu 11 ani, Prințul William și Kate Middleton își jurau unul celuilalt iubire eternă. Cu toate acestea, de la nunta din 2011, nepotul Reginei Elisabeta a II-a nu a fost văzut niciodată purtându-și verigheta. Dat de ce nu poartă Prințul William verighetă? Ei bine, explicația este chiar foarte simplă, însă nebănuită.

De ce nu poartă Prințul William verighetă

Din 2010, de când s-a logodit cu Prințul William, Kate Middleton și-a purtat inelul de logodnă cu mândrie în fiecare zi. De fapt, nu de puține ori, Ducesa de Cambridge a fost fotografiată cu impresionanta bijuterie, cu safir și diamant. În caz că nu știați, inelul de logodnă cu pricina ia aparținut Prințesei Diana, mama lui William.

Așadar, Kate poartă de atunci cu mândrie inelul din aur galez de 18 carate. În schimb, soțul ei nu a fost văzut niciodată purtând verigheta. De ce își ține Ducele de Cambridge verigheta ascunsă, puteți afla în continuare.

Motivul nebănuit pentru care Prințul Wiliam nu poartă verighetă

Mulți ar putea crede că este doar o simplă întâmplare faptul că nepotul Reginei Marii Britanii nu poartă verigheta. Totuși, aceasta pare să fie o acțiune bine pusă la punct. Interesant este faptul că, înainte de nuntă celor doi, familia regală a anunțat că Prințul William nu va purta niciodată verigheta.

Motivul este unul foarte simplu. Mai exact, se pare că Ducelui de Cambridge nu îi place să poarte bijuterii. Cu puțin timp înainte de marele eveniment, o sursă spunea pentru jurnaliștii de la The Mirror:

„Nu este omul bijuteriilor. Nu a purtat niciodată bijuterii. A decis că nu vrea să poarte nici acum. Totul depinde de preferințele personale”.

Unii susțin că această preferință ar fi moștenit-o chiar de la Prințul Philip, bunicul său. Se pare că nici Ducele de Edinburgh nu a purtat niciodată un inel pe deget, nici măcar verigheta de cununie.

De ce nu poartă Prințul William verighetă
Motivul pentru care Prințul William nu poartă verighetă

Prințul Harry, pasionat de bijuterii

Ei bine, dacă Prințului William nu îi plac bijuteriile, nu putem spune același lucru și despre fratele său. Pentru cei care nu știu, Prințul Harry este un adevărat fan al bijuteriilor.

Pe lângă faptul că își poartă aproape în fiecare zi verigheta, Harry este pasionat de inelele care monitorizează timpul de somn. În caz că nu ați observat, Ducele de Sussex poartă un astfel de gadget pe mâna dreaptă.

Verigheta lui Meghan Markle este făcută dintr-o bucată de aur galez, așa cum este tradiția mireselor regale. Îl poartă alături de inelul de logodnă, care are două diamante din colecția Prințesei Diana și unul din Botswana, potrivit The Mirror.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.