De ce regina Elisabeta II-a are aceeași coafură de șapte decenii. Motivul nebănuit

Iată motivul pentru care regina Elisabeta are aceeași coafură.
De ce regina Elisabeta II-a are aceeași coafură de șapte decenii. Motivul nebănuit

De ce regina Elisabeta II-a are aceeași coafură de șapte decenii. Regina își poartă părul în același stil de mulți ani și, potrivit unor jurnaliști, are o solicitare foarte specifică atunci când se tunde. Se pare că atunci când trebuie să se tundă, monarhul are o cerere foarte importantă.

De ce regina Elisabeta II-a are aceeași coafură de șapte decenii

Regina Elisabeta este o prezență discretă, dar elegantă. Dacă în privința hainelor obișnuiește să poarte costume cât mai colorate, pentru a fi văzută, în ceea ce privește părul, a rămas fidelă aceluiași stil de coafură. De mai bine de șapte decenii, regina preferă să adopte același stil de a se coafa.

Jurnalista Dame Esther Rantzen  a făcut recent câteva dezvăluiri cu privire la secretul din spatele coafurii adoptate de regină. După cum a relatat într-un interviu pentru Daily Mail, citată de publicația Hello Magazine, Esther Rantzen a spus: „Am întâlnit pe cineva care era coaforul Reginei, care a spus că ceea ce îi place și lucrul asupra căruia insistă este că părul ei să fie complet simetric”. Ea a continuat: „Părul ei trebuie să arate la fel de la un profil la celălalt, astfel încât, din orice parte o privesc oamenii, părul ei să arate întotdeauna exact la fel”.


Așadar, iată motivul care stă la baza cererii foarte importante a monarhului. Regina Elisabeta adoptă aceeași coafură, deoarece vrea ca părul să-i fie mereu simetric.

De mulți ani părul Reginei a fost făcut de frizerul londonez Scott Ian Carmichael. Potrivit Daily Mail, acesta a declarat odată: „Dintre toți clienții mei, Regina este de departe preferata mea. Are un păr minunat”.

Cu toate acestea, în timpul pandemiei din cauza restricțiilor de izolare, se spune că regina și-a făcut părul singură. Surse de la acea vreme ar fi declarat pentru The Sun: „Regina și-a făcut părul de ani de zile la Balmoral în timpul vacanțelor de vară și așa că s-a obișnuit. Ea își spală părul, îl uscă, îl întinde singură și se pricepe foarte bine la asta. A avut multă practică și așa că știe exact ce să facă”.

Regina Elisabeta, un model de stil

Datorită coaforilor ei dar și prin stilul rafinat inconfundabil,  Regina a menținut un stil structurat de-a lungul anilor. Singura schimbare pe care a făcut-o în privința părului, a fost că a încetat să-l vopsească. De asemenea, treptat, a optat pentru tunsori mai scurte. Pe măsură ce regina a îmbătrânit, a ales să-și poarte părul mai scurt, cu bucle proeminente în partea din față.

Coaforul reginei, Scott Ian Carmichae spune că vizitează fie Palatul Buckingham, fie Castelul Windsor cel puțin o dată pe săptămână pentru a-și îngriji cel mai faimos client.

Citește și programul zilnic pe care îl are Regina Elisabeta a II-a. Ce face la prima oră a dimineții

sursa foto: facebook.com/TheRoyalFamily

9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.