De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani: „Am dat cu împrumut mai mult decât am eu datorii”. Ce îi reproșează mereu iubita EXCLUSIV

Soția îl ceartă adesea: ” Îmi zice să nu mai dau, că nu o să-i mai văd înapoi”
De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani: Am dat cu împrumut mai mult decât am eu datorii. Ce îi reproșează mereu iubita EXCLUSIV

Toată lumea știe, pentru că nu s-a sfiit niciodată să ascundă asta, că Liviu Vârciu a luat bani cu împrumut de la Nea Mărin și că a pus-o pe viitoarea lui soție să-și vândă casa pentru a-i mai plăti din datoriile pe care le făcuse cu producția filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”. Însă ceea ce nu multă lume știe este faptul că, la rândul lui, artistul a ajutat foarte multă lume. Liviu Vârciu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că în momentul de față are mai mulți bani de recuperat de la prieteni și cunoștințe decât are el de înapoiat.

”Mi-a dat Dumnezeu două fete și un băiat și sper să mai fac un băiat”

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu a fost amfitrionul unei petreceri de inaugurare a unui local pentru evenimente, venind direct de la petrecerea fiului său, Liviu Matei, care a împlinit 2 ani.

„Matei îi spunem. E un Liviu în casă și nu mai vrea doamna să mai audă. Nu sunt diferit în postura de tată de băiat. Sunt mai liniștit un pic că am făcut și băiat. Sunt bine. Am făcut pereche. Tot timpul mi-am dorit pereche și mi-a dat Dumnezeu două fete și un băiat și sper să mai fac un băiat. Ca tată de băiat sunt la fel de liniștit, la fel de inconștient, sper să fiu un tată bun, un părinte bun”, a declarat Liviu Vârciu pentru EGO.ro.

Atât Matei, cât și surorile lui, Carmina și Anastasia, sunt copiile fidele ale actorului.

„Nu mai spuneți la nimeni. Eu îmi las unghiile lungi de la picioare și am aderență la sol. Când mă prind, e așa ca un pripon, mă înfing și nu dau înapoi. Glumesc. Nu știu de unde gena asta că nu fac nimic deosebit”, ne-a mai declarat amuzat Vârciu, care mărturisește că arată impecabil la cei 41 de ani fără să facă nimic spectaculos.

„Sunt o putoare nenorocită. Fac un pic de kineto acum că am 3 hernii de disc. Generația mea, 70-80 de ani, acolo suntem, ne întindem acolo pe saltele. În rest nu fac nimic. Am probleme cu spatele. Bine că nu am cu capul că mai rău era. Mănânc toate prostiile de pe Planetă. Mulțumesc lui Dumnezeu și părinților mei că au avut gena asta”.

Liviu Vârciu
Liviu Vârciu

„În 10 ani sper să scap de datorii”

Liviu Vârciu ne-a mărturisit că nu crede că toți copiii îi seamănă atât de tare din punct de vedere fizic, ci mai mult al caracterului. Cu același umor cu care ne-a obișnuit de atâția ani, Vârciu și-a caracterizat familia drept niște persoane cărora nu le place foarte mult să muncească.

„Sper în 10 ani să scap de datorii, să pun și eu un ban deoparte. Mai am câteva, nu mai ce știți voi. Acum vreau să mai pun deoparte pentru că suntem mulți acum și toți m-au moștenit. Toți sunt niște putori”, a mai mărturisit actorul.

De altfel, pe lângă acest motiv, Liviu declară că nu poate să economisească bani deoarece este genul de persoană care sare mereu în ajutorul celor aflați la ananghie.

„Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai”, a mai povestit Liviu Vârciu pentru EGO.ro, completând că niciodată nu-și va putea lua o mașină Ferrari, asemenea cu cea cu care s-a plimbat în vacanța din Monte Carlo.

„Nu o să am niciodată bani să-mi iau Ferrari. Mi-ai stricat ziua că nu o să am niciodată. E adevărat, acum 20 de ani mă plimbam cu decapotabilă, dar ideea este că o am și acum. Doar că mașina aia costă 3.500 de euro. Nu schimb un cauciuc la Ferrari dacă vând mașina mea. Eu sunt cu mașinile vechi”.

„Sunt oameni mult mai talentați decât mine, numai că Dumnezeu s-a uitat la mine”

Lăsând gluma la o parte, Liviu Vârciu ne-a mărturisit că de-a lungul timpului a făcut o grămadă de bani, însă nu a știut să îi valorifice. El a debutat ca solist, apoi a fost actor, prezentator TV, ca mai apoi să-și urmeze visul și să devină producător de film.

Cu toate acestea, în momentul de față Liviu Vârciu nu ar putea să se identifice doar cu una dintre meseriile menționate mai sus, mărturisind că, înainte de toate, la cei 41 de ani, se simte un om norocos, cu care Dumnezeu a fost darnic.

„Sunt OM. Nu am fost tot timpul OM, nu, nu. Acum mă simt om, prieten, sper, cu toate că am fost trădat din toate punctele de vedere de prieteni. Am avut noroc. Nu cred că sunt atât de inteligent să fiu tot ce ai enumerat până acum. Am avut noroc și talent, dar mai mult noroc și har de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu se uită un pic spre tine poți să le faci pe toate.

Sunt o grămadă de oameni care sunt mult mai talentați decât mine, numai că s-a uitat Dumnezeu la mine. M-a văzut mai mititel. Le-am făcut pe toate și sper că le-am făcut bine și mai ales sper să le fac în continuare la fel de bine. Încă mai cânt, joc în filme, vreau să fac partea a doua la „Zăpadă, ceai și dragoste” unde sunt producător”, a mai povestit Liviu Vârciu pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *