De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu, deși a avut mai multe relații serioase. Motivul dezvăluit chiar de celebra vedetă

Andreea Raicu: „De ce trebuie să mă mărit?”

Scris de: Daoud Andra

15 Oct. 2022

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu, deși a avut mai multe relații serioase. Motivul dezvăluit chiar de celebra vedetă

Andreea Raicu a avut, de-a lungul timpului, câteva relații care au ținut primele pagini ale ziarelor. Deși lucrurile păreau serioase, vedeta nu a ajuns niciodată la altar, cu niciunul dintre partenerii ei. Recent, Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit și a spus ce părere are despre acest angajament.

Motivul pentru care Andreea Raicu a ales să nu se căsătorească

Andreea Raicu a avut, până la 45 de ani, câteva relații de notorietate. Printre cei care au cucerit-o de-a lungul timpului se numără Cristi Chivu, Horia Tecău sau Tudor Chirilă, însă cu niciunul dintre ei nu a ajuns să se căsătorească.

În ultimul timp, fosta prezentatoare este mult mai discretă cu privire la viața ei personală și preferă să își țină relațiile departe de ochii curioșilor. Vedeta a dezvăluit recent ce părere are despre căsătorie și de ce nu a ajuns niciodată la starea civilă. Din punctul ei de vedere, o relație care nu se materializează cu o căsătorie nu este în niciun caz una eșuată.

„Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: ‘Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate?’. Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg. Să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim. Le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe.”, a spus Andreea Raicu, în podcastul lui Horia Brenciu.

„De ce trebuie să mă mărit? Știi, interesant este, chiar astăzi vorbeam cu cineva care s-a căsătorit acum trei ani și acum divorțează, își dorea așa de mult să se căsătorească și acum își dorește atât de mult să divorțeze”, spunea, în urmă cu ceva timp, vedeta, în emisiunea lui Teo Trandafir.

De ce nu s-a casatorit Andreea Raicu, desi a avut mai multe relatii serioase. Motivul dezvaluit chiar de celebra vedeta
Andreea Raicu se numără printre vedetele care nu cred în căsătorie

Ce nu tolerează vedeta la un bărbat

Fosta prezentatoare TV a vorbit la un moment dat despre lucrurile care o deranjează cel mai tare într-o relație. Vedeta pune mare preț pe timpul petrecut împreună și pe conectarea cu partenerul, iar telefonul nu are ce căuta în ecuație, atunci când sunt împreună.

„Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon mă opresc din vorbit. Când stă iubitul cu mine în pat nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon.”, a mai spus Andreea Raicu, la Teo Show, cu câteva luni în urmă.

Vedeta face adesea pauze de tehnologie, mai ales atunci când este în vacanță. Ea stă departe de rețelele sociale și de internet și încearcă să se conecteze cu locurile și cu oamenii pe care îi întâlnește.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *