De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică. Artistul îl contrazice pe Iohannis: „Nu cred că din meditații îți poți cumpăra case” EXCLUSIV

”Voiam să fiu profesor, dar mă tot descuraja sora mea, că se fac bani puțini”
De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică. Artistul îl contrazice pe Iohannis: Nu cred că din meditații îți poți cumpăra case” EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, solistul care în 2006 a dat lovitura cu piesa ”Tornero”, la Eurovision, devenind brusc o vedetă de talie internațională, este și profesor de matematică. La aflarea veștii că președintele Klaus Iohannis și-ar fi cumpărat cele șase case și din banii strânși din meditațiile la fizică, cântărețul a dat timpul înapoi și și-a amintit de vremurile când își ajuta colegii la teme: ”Nu cred asta, că poți cumpăra case, trebuie să faci o căruță de bani. Meditațiile nu sunt așa de bine plătite”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Ce spunea Klaus Iohannis despre averea sa: ”Sunt șase locuințe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în București”

Klaus Iohannis, care este și profesor de fizică, și soția lui, Carmen Iohannis, profesoară de engleză, dețin 6 case, conform declarației de avere. Președintele țării susținea, la un moment dat, că a strâns bani pentru case și din meditații, dar că imobilele nu sunt foarte valoroase:

„Cele șase case nu sunt șase: e casa în care locuiesc, două case mici cu două camere și apartamente. Sunt șase locuințe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în București”, declara Klaus Iohannis, la Realitatea TV.

Mihai Trăistariu: ”Nu prea cred că din meditații poți să-ți cumperi case”

Contactat de reporterii Ego.ro, solistul Mihai Trăistariu, profesor de matematică, și a cărui soră este tot profesoară de matematică, mai exact lector universitar, la Iași, ne-a declarat, cu privire la câștigurile din meditații:

”Când eram mic voiam să devin învățător, cosmonaut, psiholog, ba chiar actor și cântăreț, s-au tot schimbat lucrurile. Sora mea este profă de mate, la Iași, chiar lector universitar, soțul ei, la fel, de acolo a venit și pasiunea mea pentru matematică. Voiam să fiu profesor de matematică, dar mă tot descuraja sora mea, că se fac bani puțini, mai vorbesc cu ea și toată ziua este ocupată cu meditațiile. Cumva îi ocupă toată ziua, nu mai ai timp liber. În anii de liceu, mai apelau vecinii la mine, cu temele mai grele, știau că sunt olimpic și îi mai ajutam, dar și ca mă verific pe mine. Părinții lor se simțeau. Nu îmi ofereau bani, ci îmi mai dădeau câte ceva dulce, o farfurie cu paste cu lapte sau câte o ciorbă sau o plăcintă. Nu prea cred că din meditații poți să-ți cumperi case. Nu cred asta, trebuie să faci o căruță de bani, meditațiile nu sunt așa de bine plătite”, ne-a mai declarat artistul, pentru Ego.ro.

De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică
De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică

Mihai Trăistariu deține șase apartamente pe Litoral, cumpărate însă cu banii câștigați din muzică

Solistul Mihai Trăistariu a absolvit Facultatea de Matematică, însă, încurajat de sora lui, s-a dedicat muzicii, înregistrând performanțe de invidiat. Vara aceasta, cântărețul a pus sume frumușele la pușculiță, bani pe care recunoaște că nu i-ar fi strâns nici în ani de meditații:

”Multe vedete susțin că nu se mai câștigă bine din muzică, pe Litoral. Dar, nu e adevărat, eu, după ce am cântat cam la trei localuri pe seară, tot veneam acasă cu vreo 1.000 de euro. Dar am și apartamentele din Mamaia, pe care le închiriez, vara asta a mers mai bine, am strâns 30.000 de euro. Iar cu școala de muzică pe care o am mai fac vreo 2-3.000 de euro lunar. Plus drepturile de autor, din care mai îmi vin lunar în jur de 400 de euro”, a mai povestit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *