De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică. Artistul îl contrazice pe Iohannis: „Nu cred că din meditații îți poți cumpăra case” EXCLUSIV

”Voiam să fiu profesor, dar mă tot descuraja sora mea, că se fac bani puțini”
De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică. Artistul îl contrazice pe Iohannis: Nu cred că din meditații îți poți cumpăra case” EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, solistul care în 2006 a dat lovitura cu piesa ”Tornero”, la Eurovision, devenind brusc o vedetă de talie internațională, este și profesor de matematică. La aflarea veștii că președintele Klaus Iohannis și-ar fi cumpărat cele șase case și din banii strânși din meditațiile la fizică, cântărețul a dat timpul înapoi și și-a amintit de vremurile când își ajuta colegii la teme: ”Nu cred asta, că poți cumpăra case, trebuie să faci o căruță de bani. Meditațiile nu sunt așa de bine plătite”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Ce spunea Klaus Iohannis despre averea sa: ”Sunt șase locuințe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în București”

Klaus Iohannis, care este și profesor de fizică, și soția lui, Carmen Iohannis, profesoară de engleză, dețin 6 case, conform declarației de avere. Președintele țării susținea, la un moment dat, că a strâns bani pentru case și din meditații, dar că imobilele nu sunt foarte valoroase:

„Cele șase case nu sunt șase: e casa în care locuiesc, două case mici cu două camere și apartamente. Sunt șase locuințe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în București”, declara Klaus Iohannis, la Realitatea TV.

Mihai Trăistariu: ”Nu prea cred că din meditații poți să-ți cumperi case”

Contactat de reporterii Ego.ro, solistul Mihai Trăistariu, profesor de matematică, și a cărui soră este tot profesoară de matematică, mai exact lector universitar, la Iași, ne-a declarat, cu privire la câștigurile din meditații:

”Când eram mic voiam să devin învățător, cosmonaut, psiholog, ba chiar actor și cântăreț, s-au tot schimbat lucrurile. Sora mea este profă de mate, la Iași, chiar lector universitar, soțul ei, la fel, de acolo a venit și pasiunea mea pentru matematică. Voiam să fiu profesor de matematică, dar mă tot descuraja sora mea, că se fac bani puțini, mai vorbesc cu ea și toată ziua este ocupată cu meditațiile. Cumva îi ocupă toată ziua, nu mai ai timp liber. În anii de liceu, mai apelau vecinii la mine, cu temele mai grele, știau că sunt olimpic și îi mai ajutam, dar și ca mă verific pe mine. Părinții lor se simțeau. Nu îmi ofereau bani, ci îmi mai dădeau câte ceva dulce, o farfurie cu paste cu lapte sau câte o ciorbă sau o plăcintă. Nu prea cred că din meditații poți să-ți cumperi case. Nu cred asta, trebuie să faci o căruță de bani, meditațiile nu sunt așa de bine plătite”, ne-a mai declarat artistul, pentru Ego.ro.

De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică
De ce nu s-a făcut Trăistariu profesor de matematică

Mihai Trăistariu deține șase apartamente pe Litoral, cumpărate însă cu banii câștigați din muzică

Solistul Mihai Trăistariu a absolvit Facultatea de Matematică, însă, încurajat de sora lui, s-a dedicat muzicii, înregistrând performanțe de invidiat. Vara aceasta, cântărețul a pus sume frumușele la pușculiță, bani pe care recunoaște că nu i-ar fi strâns nici în ani de meditații:

”Multe vedete susțin că nu se mai câștigă bine din muzică, pe Litoral. Dar, nu e adevărat, eu, după ce am cântat cam la trei localuri pe seară, tot veneam acasă cu vreo 1.000 de euro. Dar am și apartamentele din Mamaia, pe care le închiriez, vara asta a mers mai bine, am strâns 30.000 de euro. Iar cu școala de muzică pe care o am mai fac vreo 2-3.000 de euro lunar. Plus drepturile de autor, din care mai îmi vin lunar în jur de 400 de euro”, a mai povestit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.