De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși au avut data stabilită. Mărturisiri neașteptate

Ce a dezvăluit artistul despre relația cu frumoasa vedetă

Alex Velea și Antonia formează unul dintre ceiel mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație bazată pe dragoste și respect reciporc și nu de puține ori și-au arătat iubirea unul față de celălalt în declarații publice. Însă cu toate acestea, până acum nu au găsit de cuviință să își unească destinele, deși fanii s-ar fi așteptat să își oficializeze relația. Ce-i drept, au avut în plan să să se căsătorească anul acesta și au stabilit chiar și o dată anume, însă evenimentul nu a mai avut loc. Iată care este motivul.

De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși au avut data stabilită

Alex Velea și Antonia au avut în plan să facă atât cununia civilă, cât și cea religioasă, dar au tot amânat momentul. Artistul a vorbit recent despre evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta și a făcut dezvăluiri neașteptate.

Cei doi artiști au avut o vară plină din punct de vedere profesional. Au mers la nenumărate concerte și au participat la diverse alte evenimente. Acum însă lucrurile s-au mai liniștit și au timp să se gândească la momentul în care își vor spune da în fața lui Dumnezeu.

Se pare că cei doi îndrăgostiți ar fi stabilit chiar și data exactă la care urma să aibă loc cununia civilă și cea religioasă, dar pentru că au avut agenda plină în ultimele luni, Alex și Antonia au renunțat pentru moment la idee.

Totuși, artistul a ținut să își anunțe fanii că nu exclude posibilitatea ca marele eveniment să aibă loc până la sfârștiul acestui an.

„Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față. În curând sper (n.r.:că o va vedea pe Antonia în rochia de mireasă). Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit cântărețul la Antena Stars.

De ce nu s-au căsătorit Alex Velea și Antonia, deși au avut data stabilită
Alex Velea, Antonia și copiii

Fiul cel mic al lui Alex Velea și al Antoniei a intrat la școală

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Cei doi au împreună doi băieți, pe Dominic și pe Akim, de 8 și 6 ani. Artistului nu îi vine să creadă că au trecut anii și că băieții lui sunt deja mari.

Mezinul familiei, Akim, a intrat anul acesta la școală. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, Alex Velea a povestit cum s-au pregătit pentru această nouă etapă din viața celui mic.

„Începem școala, da. Este primul an ca școlar. A terminat grădinița. Este bucuros. Astăzi i-a luat bunicul lui tricourile, pentru că au niște tricouri specifice. Ei au fost la o grădiniță privată și acum continuă la școală tot la aceeași instituție. Suntem foarte fericiți cum decurg lucrurile acolo, ei sunt extrem de încântați. Au un anturaj extrem de minunat acolo, au niște prieteni pe care îi adoră, cu care s-au întâlnit și pe timpul vacanței, au jucat foarte mult Fortnite”, a declarat Alex Velea în urmă cu câteva zile.

Antonia mai are o fetiță din căsnicia cu Vincenzo Castellano, pe Maya, în vârstă de 12 ani.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.