De ce nu se afişează Randi cu iubitele în public. Artistul a spus adevărul despre viaţa sa amoroasă EXCLUSIV

Randi a vorbit cu cea mai mare sinceritate despre viaţa sa amoroasă. Motivul din cauza căruia nu se afişează niciodată cu iubitele în public.
De ce nu se afişează Randi cu iubitele în public. Artistul a spus adevărul despre viaţa sa amoroasă EXCLUSIV

Despre Randi se știe că este unul dintre cei mai apreciați compozitori de la noi, scriind piese pentru o sumedie de artiști autohtoni, însă doar apropiații știu despre el că este mult mai complex. Artistul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că și-a dus pasiunea la un alt nivel și acum scrie scenarii de film.

Randi, de la muzică la scenariu de film. De ce a făcut această schimbare

Din ce în ce mai mulți compozitori români încep să-și fructifice talentul și trec la un alt nivel. Fie că se apucă de scris proză, fie scot un volum de poezii sau chiar scenarii de film. Este și cazul lui Randi, care însă și-a descoperit din adolescență pasiunea pentru scris, însă din lipsă de timp nu a pus pe hârtie tot ce își dorea să facă. Asta până când pandemia și restricțiile impuse l-au făcut să acorde mai mult timp scrisului.

„Am scris deja un scenariu pentru un film românesc, însă provocarea cea mare e să termin un scenariu în limba engleză, cu un subiect foarte controversat și ofertant, așa cum îl văd eu. Am ales să scriu despre facerea lumii și prima familie, într-un mod comic, ironic. Până și eu sunt extrem de curios de rezultatul final”, a povestit Randi pentru EGO.ro.

Pentru el scrisul nu a fost neapărat o relaxare, o căutare a stării de bine, ci mai mult o eliberare de niște gânduri, frustrări, sentimente.

„Scrisul nu dă mereu o stare de bine! Sunt momente în care scriu și mi se umezesc ochii, sau devin nostalgic și mă pierd în sentimente. Cred că a crea nu este despre cum putem să ne facem să ne simțim bine, ci despre a elibera niște sentimente, frustrări, gânduri, despre sinceritate și curaj”, a mai completat artistul.

Randi
Randi

„Eu încă sunt adolescent”

Nu se consideră un scriitor, care își ia câteva zile libere și pune pe hârtie tot ce îi trece prin minte, ci susține că se numără printre acele persoane care reușește să găsească inspirație în orice împrejurare. Fie că este vorba de vreo piesă, fie că e vorba de o scenă nouă pe care să o insereze în filmul lui, Randi își scoate telefonul și notează acolo toate ideile care îi trec prin cap.

„De foarte multe ori inspirația vine în cele mai nepotrivite și neașteptări locuri și da, telefonul este în situațiile astea cel mai bun prieten! Cred că atunci când te relaxezi și te gândești mai puțin la lucrurile pe care le-ai făcut, eh, atunci apar și rezolvările”, ne-a mai declarat amuzat artistul.

Cu același umor a mai mărturisit pentru EGO.ro că nu a fost mereu așa inspirat și că în adolescență nu se folosea de acest talent pentru a cuceri domnișoarele.

„Eu încă sunt adolescent, de fapt, cred că încă nu am trecut de copilărie (n.r. râde). Nu scriam atunci poezii sau versuri, însă pot să spun cu siguranță că am trimis câteva scrisori înspre Iași, către o fată de care mă îndrăgostisem într-o tabără la Botoșani”.

Randi
Randi

„Pentru mine asumarea față de o femeie înseamnă să fiu implicat 100%”

Când vine vorba de femeile din viața lui, Randi nu este foarte darnic în declarații, însă mărturisește că are grijă ca partenera de viață să se simtă specială. Chiar dacă pare că-și ascunde iubitele, artistul declară că o face doar de ochii presei, nicidecum de oamenii apropiați lui.

„Nu prea știu ce înseamnă această asumare. Eu când am avut o relație, am recunoscut în orice interviu am fost întrebat, că sunt într-o relație. Pentru mine asumarea față de o femeie înseamnă să fiu implicat 100% în relație, să o includ în viața mea, alături de prietenii mei, de familie etc. Ceea ce fac atunci când este vorba de o relație. Însă nu este stilul meu să mă afișez la evenimente mondene cu femeile cu care sunt într-o relație, sau să fac tam-tam în presă pe niște subiecte care ar trebui să fie intime. Prefer să îmi țin viața personală privată”, a mai declarat Randi pentru EGO.ro, completând că până în momentul de față nu a înțeles cu adevărat iubirea și că acest lucru a făcut să piardă unele femei din viața lui.

„Suntem niște păcătoși cu toții, așa că da, eu nu fac excepție. Am fost înșelat și am înșelat, însă nu cu inima împăcată și fără remușcări…Nu știam ce e iubirea atunci și acum…încă încerc să o înțeleg”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *