De ce nu se mai vede serialul Groapa la Pro TV. Unde poate fi urmărit, de fapt. Anunț important pentru fani

Anunț important pentru fanii serialului Groapa!
De ce nu se mai vede serialul Groapa la Pro TV. Unde poate fi urmărit, de fapt. Anunț important pentru fani

Fanii serialului Groapa se pare că vor avea parte de o surpriză mai puțin plăcută. Șefii de la Pro TV au luat o decizie radicală cu privire la producția bazată pe formatul turcesc Cukur. Mai exact, aceștia au hotărât să scoată din grila de programe îndrăgitul serial. Iată unde va putea fi urmărit acesta!

Serialul Groapa nu se va mai vedea la Pro TV

Anunț șoc pentru fanii serialului Groapa- Familia e totul! Îndrăgitul serial va fi scos din grila Pro TV după doar trei săptămâni de la premieră, notează cei de la paginademedia.ro.

Producția bazată pe formatul turcesc Cukur (Groapa) a debutat pe data de 16 septembrie la Pro TV și până acum telespectatorii au putut urmări doar trei episoade.

Din distribuție fac parte Daniel Nuţă și Teona Stavarachi, în rolurile principale. De asemenea, în serial, mai joacă o serie de actori români, printre care și Maria Buză, Nicu Mihoc, Emilian Oprea, Tudor Istodor, Andrei Bănuţă și Dana Rogoz.

Ce se va întâmpla cu serialul Groapa

Pro TV a decis să scoată serialul Groapa- Familia e totul din grila de programe. Astfel, producția nu va mai fi difuzată pe post, dar fanii o vor putea urmări în continuare pe platforma VOYO.

”Încă de la momentul în care am anunţat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menţine standardul ridicat de calitate şi că suntem convinşi că le va cuceri rapid atenţia.

Rezultatele obţinute pe VOYO ne arată că am avut dreptate şi suntem fericiţi să le oferim abonaţilor platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO.

Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spaţiul perfect în care se pot bucura de acţiune, indiferent de locul în care se află sau de oră”, a transmis Antonii Mangov, Programming Director, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și La ce oră și în ce zile va fi difuzat serialul Groapa la Pro TV. Când începe, de fapt!

Primul episod al serialului Groapa a fost lider de audiență

Pe data de 16 septembrie, serialul Groapa a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:21. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 5.1 puncte de rating și 21.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 14.6% share, potrivit protv.ro.

În minutul de aur, la ora 20:20, mai mult de 1.1 milioane de telespectatori priveau producția de la Pro TV.

Citește și Secretele Teonei Stavarachi, personajul principal din serialul Groapa de la Pro TV. Cui îi datorează totul, de fapt VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *