De ce nu și-a luat Claudia Neghină bonă pentru fiica ei: „Nu aș vrea să fie mai atașată de bonă decât de mine” VIDEO EXCLUSIV

Celebrul fotomodel a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie

Claudia Neghină este o mămică extrem de implicată și are grijă să petreacă mult timp alături de fiica ei, Sofia. Totuși, chiar dacă micuța îi ocupă tot timpul, vedeta are grijă și de ea și se trezește devreme pentru a se asigura că silueta nu are de suferit, după cum ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro. În același timp, blondina nu și-a dorit o bonă, chiar dacă este solicitant să crești un copil.

Claudia Neghină, despre siluetă și viața de mămică

Claudia Neghină ne-a vorbit despre standardele din lumea modelling-ului, explicând că grija față de ten este cea mai importantă pentru o astfel de carieră. Fotomodelul a explicat că, de-a lungul timpului, s-a hrănit într-un mod corect, iar rezultatele s-au văzut:

„Într-adevăr, pentru cariera de model ai nevoie de anumite standarde. Dacă nu ești născută cu anumite calități, adică înălțimea și dimensiunile, nu ai ce să lucrezi. De aici, din start, avem niște standarde cu care trebuie să te naști. Apoi trebuie să ai grijă să le menții. Îmi place să cred că fac acest lucru, mă mențin de mai bine de 20 și ceva de ani, de când am început cariera în modelling. Cel mai important este să ai grijă de tenul tău. Niciodată nu m-am culcat machiată, mereu demachiez foarte bine tenul. Am grijă să mă hidratez, să beau foarte multă apă, să mănânc corect. Este important să avem un aport de micronutrienți și macronutrienți, nu să mâncăm doar așa, ca să avem ceva în stomac. La un moment dat se va vedea. Normal că la 20 de ani poți să mănânci orice, dar, în timp, grija pe care am avut-o încă din tinerețe se vede acum. Acum culeg laudele.”

Cum a avut grijă de ea în sarcină

În același timp, în sarcină, Claudia Neghină nu a mâncat deloc fast food și nu a exagerat cu dulciurile, preferând variantele de hrană sănătoase:

„Să știi că am fost foarte relaxată din punctul acesta de vedere. Mental, nu mi-am pus această problemă, nici nu s-a întâmplat. (n.r. că i se va schimba silueta) Într-adevăr, am avut și grijă în sarcină. Nu am mâncat deloc fast food, nu am exagerat cu dulciurile, mi-am luat zahărul doar din alternative sănătoase, fructe, fructe uscate, miere. Am făcut sport pe toată perioada sarcinii. Dar am avut o sarcină care mi-a permis, pentru că sunt femei care nu pot să facă mișcare.”

Cum a schimbat-o viața de mămică

Instructorul de fitness are parte de ajutorul mamei sale atunci când vine vorba despre creșterea fetiței, însă nu și-a dorit să angajeze o bonă. Vedeta se trezește devreme pentru a avea grijă și de ea:

„Total. Dacă înainte mă mai plângeam că nu am timp, acum chiar nu am timp! Fac totul în viteză! Mă ocup în totalitate de fetiță, mă mai ajută mama, deci nu am bonă. Eu îi fac de mâncare, dorm cu ea. Mă trezesc mult mai devreme ca să am timp și pentru mine, să merg la sală, să am timp de job-ul meu. Este mult mai solicitant, dar mă setez mental pentru că un copil este o plăcere, nu trebuie să te încurce. Nu sunt mereu zen, am și momente în care zic: „Aoleu, ce mi s-a întâmplat!”. Dar trec repede, acestea nu sunt probleme. Sunt femei care au mulți copii și poate că au grijă singure de ei, nu au o situație financiară bună. Nu e cazul să mă plâng!”

De ce nu a vrut o bonă

Chiar dacă micuța ei, Sofia, o solicită, Claudia Neghină nu și-a dorit o bonă, mai ales pentru că vrea să aibă o relație cât mai apropiată cu fiica ei:

„Vreau să mă ocup de educația fetiței mele și vreau să avem o relație foarte apropiată. Nu aș vrea să fie mai atașată de bonă decât de mine! Am văzut foarte multe cazuri. A început să crească, să înțeleagă, vreau să o implic în toate activitățile mele. Vreau să facem sport împreună, să gătim împreună. E un fel de mini eu! E foarte veselă, petrece foarte mult timp cu mine! O să o pun în temă cu tot ceea ce se întâmplă și o să o las pe ea să aleagă. (n.r. dacă vrea să devină model) Până la urmă, și dacă face o alegere greșită, trebuie să învețe din greșelile ei.”

Citește și Diana Sar și Sara Sampaio au locuit împreună. Ce a învățat actrița de la modelul international: “A avut perioade în care îi ziceau, în Paris, că e prea plinuță!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *