De ce nu-și vopsește Sarah Jessica Parker părul, deși firele albe sunt tot mai multe. Explicația oferită de celebra artistă

Sarah Jessica Parker a vorbit deschis despre îmbătrânire și trecerea timpului. Cât este de afectată.
De ce nu-și vopsește Sarah Jessica Parker părul, deși firele albe sunt tot mai multe. Explicația oferită de celebra artistă

De ce nu-și vopsește Sarah Jessica Parker părul. Celebra actriță „Sex and the City”are un milion de lucruri de făcut și stresul din cauza vârstei sau a părului ei nu se numără printre prioritățile ei.

Starul și-a dezvăluit recent indiferența referitoare la vârsta ei într-un interviu pentru Glamour, clarificând că decizia de a avea părul gri nu a fost un act de curaj, ci de comoditate.

„Nu pot să-mi petrec timp să obțin culoarea de bază la fiecare două săptămâni. Nu pot face asta. Nu. Prea mult”, a spus Parker.

De ce nu-și vopsește Sarah Jessica Parker părul

Actrița în vârstă de 57 de ani s-a trezit în mod neintenționat în centrul atenției, vara trecută. Aceasta a fost fotografiată în timp ce mânca în aer liber, în Manhattan. Era cu fața nemachiată și avea părul desprins, lăsat pe spate. Pe atunci imaginile au devenit virale și titlurile au răsunat fâcând referire la părul ei gri.

De ce nu-și vopsește Sarah Jessica Parker părul

„Au urmat luni și luni de conversație despre cât de curajoasă sunt pentru că am părul gri”, își amintește ea. „Am spus, vă rog, vă rog să aplaudați curajul altcuiva pentru ceva!” Mai ales că, după cum subliniază Parker, nici măcar nu încetase să-și vopsească părul. Acele șuvițe au fost doar albite de soarele de vară.

„Oh, wow! Asta e..” A spus Parker despre stilul care a devenit din ce în ce mai popular în rândul femeilor care doresc să-și îmbrățișeze părul încărunțit.

Abordarea generală a actriței referitoare la îmbătrânire reflectă gândurile ei despre părul gri. Dar se pare că tratează totul cu naturalețe. „Nu înțeleg de ce ar trebui să petrec atât de mult timp gândindu-mă la asta”, a spus ea.

Actrița nu ignoră complet trecerea timpului, dar nu vede de ce ar trebui să se preocupe de ceva atât de natural.

Dacă sunt lucruri pentru care este cu adevărat mulțumită, Sarah Jessica Parker este recunoscătoare pentru lecțiile, înțelepciunea și experiențele care au venit odată cu vârsta. „Nu cred că există o modalitate corectă sau greșită de a avea o relație cu îmbătrânirea, viața, timpul petrecut pe pământ. Dar al meu este că sunt un milion de lucruri pe care vreau să le fac cu timpul meu liber și niciunul dintre ele nu are de-a face cu păstrarea înfățișării de acum acum. Nici cu încercarea de a reveni la acum 15 ani.” A mai spus ea, adăugând că are modalități mult mai bune de a-și petrece timpul liber limitat.

Citește și cum poți să îți acoperi firele albe fără să te vopsești. 4 metode naturale

sursa foto: instagram.com/sarahjessicaparker

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *