De ce nu vrea Adina Postelnicu ca fiica ei să devină cântăreață: „Nu ne dorim nici eu, nici tatăl ei!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fiica ei

Adina Postelnicu și partenerul său, rapper-ul Glance, trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se bucură de o micuță prințesă, Zaynab Maria. Chiar dacă vedeta și-a construit o carieră în industria muzicală, aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu își dorește ca micuța ei să îi calce pe urme, însă o susține indiferent de ce o să aleagă.

Adina Postelnicu, despre fiica ei

Adina Postelnicu ne-a mărturisit că i-a pus fiicei sale câteva piese făcute de ea pentru ca micuța să înțeleagă faptul că mama ei este artistă. De asemenea, Zaynab Maria abia așteaptă să se afle pe scenă alături de cântăreață:

“În ultima perioadă i-am pus câteva piese. A înțeles cu ce se ocupă mami! Eu am luat-o încă de la câteva luni la concerte. În ultimul an și în vara aceasta nu am luat-o pe scenă, ca să urce cu mine, am avut și multe concerte departe, în Moldova sau Ardeal.

Am preferat să o las acasă, dar cu prima ocazie o să o iau din nou pentru că își dorește foarte tare să urce cu mine pe scenă! Nu își mai aduce aminte că a făcut asta, dar trebuie să o facem din nou! I se pare ciudat când mergem la mall să mă mai oprească cineva să facem poze, cum e normal. Mă întreabă: “De unde îl cunoști?”. Îi zic: “Probabil că este un fan!”.”

Citește și Adina Postelnicu, despre reuniunea trupei Heaven: „Este foarte greu să o iei de la capăt” VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care nu își dorește ca micuța să îi calce pe urme

Cu toate acestea, Adina Postelnicu nu vrea ca Zaynab Maria să devină cântăreață, însă micuța este îndrăgostită deja de muzică. Totuși, chiar dacă industria poate să fie dificilă, vedeta o să o susțină pe fiica ei în tot ce o să aleagă:

“Noi nu vrem asta, nu ne dorim nici eu, nici tatăl ei să îmbrățișeze cariera noastră! Dar cântă de dimineața până seara, deși nu am învățat-o eu! Cântă și dansează non-stop! Dacă asta o să își dorească, o să o susțin! Mama din clasa a 9-a până în a 12-a, când am dat la facultate, nici nu a vrut să audă despre lucrul acesta!

Dar în momentul în care am intrat la facultate a mers cu mine peste tot, la toate concursurile din țară, a investit în mine, mi-a plătit piese, am început școala de muzică! Dacă va dori copilul, clar o să o susțin! E o carieră frumoasă, dar dacă vezi și dedesupturile…tot timpul pe drumuri, tot timpul depinzi de cineva sau ceva, spre exemplu de radio, să ți se bage piesa.

Toată cariera ta depinde de cineva! E foarte greu de dus! Eu sunt o fire mai puternică, am știut ce am vrut de la viață, așa că le-am dus mai ușor! Acum depinde. E Fecioară fiica mea, s-ar putea să ducă la fel de mult ca și mine!”

Citește și De cine s-a îndrăgostit Zaynab, fiica de numai 4 ani a Adinei Postelnicu: “A făcut o pasiune nebună!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *