De ce nu vrea Monica Tatoiu să-i facă parastas mamei sale. Promisiunea pe care i-a făcut-o acesteia

Monica Tatoiu nu va face parastas pentru mama sa, însă îi va cinsti memoria în alt mod.

Scris de: Daoud Andra

12 Oct. 2022

De ce nu vrea Monica Tatoiu să-i facă parastas mamei sale. Promisiunea pe care i-a făcut-o acesteia

Monica Tatoiu trece prin clipe dificile, după ce și-a pierdut mama. Femeia se lupta de mai mulți ani cu boala, iar acum, în urma unei operații, a decedat. Monica Tatoiu a anunțat că nu îi va face parastas și nici nu o va îngropa după tradițiile creștine. I-a făcut însă o promisiune înainte de a o pierde și plănuiește să se țină de cuvânt.

Monica Tatoiu nu îi va face parastas mamei sale

Monica Tatoiu este în doliu, după ce și-a pierdut mama. Aceasta avea 89 de ani și se confrunta de mai multă vreme cu probleme de sănătate. În urmă cu câteva zile, mama vedetei a ajuns la spital pentru o intervenție chirurgicală, însă nu s-a mai trezit după anestezie.

Vedeta a plecat spre Timișoara, acolo unde mama ei s-a stins în spital. Femeia de afaceri a declarat că nu va ține cont de toate tradițiile specifice înmormântării și că nu va face pomeni pentru mama sa. Îi va îndeplini însă ultima dorință, pe care aceasta i-a mărturisit-o înainte să moară.

„De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație.

Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Parascheva, pe care a iubit-o”, a declarat vedeta, pentru Playtech.ro.

De ce nu vrea Monica Tatoiu sa-i faca parastas mamei sale. Promisiunea pe care i-a facut-o acesteia 1
Monica Tatoiu și-a pierdut mama în urmă cu câteva zile

„Nu cred în pomeni”

Monica Tatoiu a mărturisit că, deși mama ei era foarte credincioasă, nu mai mersese la biserică de mai bine de 30 de ani. Femeia a asistat la uciderea copiilor de pe treptele bisericii din Timișoara, la Revoluție. De atunci nu a mai intrat în niciun lăcaș de cult, însă avea o relație apropiată cu divinitatea.

Mama Monicăi Tatoiu a scris în ultimii ani de viață o lucrare cu reinterpretarea Bibliei. Vedeta a promis să îi publice manuscrisul și, astfel, să îi cinstească memoria în acest fel. Femeia de afaceri a mai spus că va face trei coroane pentru mama ei, în culorile drapelului, și că va dona bani la un azil de bătrâni.

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană.

Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea Bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.4 221 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *