De ce refuză Gabriela Cristea să vorbească cu tatăl ei. Ce i-a făcut de fapt bărbatul: “Este foarte grav”

De ce refuză Gabriela Cristea să vorbească cu tatăl ei. Ce i-a făcut de fapt bărbatul: “Este foarte grav”

Gabriela Cristea se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes în domeniul televiziunii, iar în ceea ce privește viața personală, se bucură de o familie frumoasă. Este căsătorită cu artistul Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe minunate. Totuși, vedeta nu a avut întotdeauna o viață ușoară. Ea și tatăl ei nu își mai vorbesc de mult timp, iar șansele unei împăcări sunt practic nule. Iată care este motivul pentru care Gabriela Cristea refuză să mai păstreze legătura cu părintele său.

De ce refuză Gabriela Cristea să vorbească cu tatăl ei

Deși este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, Gabriela Cristea ascunde o dramă despre care evită în general să vorbească. Nu de puține ori prezentatoarea de la „Mireasa” a spus că pentru ea familia este pe primul loc. Cu toate acestea, în urmă cu mai mulți ani, vedeta a decis să întrerupă orice legătură cu tatăl ei.

Gabriela Cristea nu concepe să mai vorbească vreodată cu părintele său, cu toate că este un lucru dureros petru ea. Însă prezentoarea TV nu poate trece peste faptul că băratul a încercat să profite de pe urma statului ei financiar.

Vedeta a declarat că din acest punct de vedere o înțelege pe Meghan Markle, al cărei tată a vrut să facă bani frumoși, oferind declarații și fotografii despre propria fiică.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!’”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

Gabriela Cristea, salariu astronomic la „Mireasă petru fiul meu”

Gabriela Cristea a început să lucreze în televiziune în 1994, iar pe parcurs a ajuns să cștige un salariu uriaș ca prezentatoare a show-urilor matrimoniale.

Când s-a agajat pentru prima dată, salariul său era de aproximativ 100 de dolari, dar a ulterior a crescut până la 20.000 de euro, în momentul în care prezenta „Mireasă pentru fiul meu” la Kanal D.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene.

Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii”, a povestit Gabriela Cristea.

Citește și: „Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat, de fapt. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

S-a îmbolnăvit în urma emisiunilor TV: „Am rămas cu niște sechele”

Câștigul financiar a venit însă la pachet cu probleme de sănătate pentru Gabriela Cristea. Din cauza programului prelungit și a stresului, i s-a declnașat o afecțiune a tiroidei.

La un moment dat, a vrut să facă o pauză pentru a avea grijă de sănătatea ei, însă fostul ei soț nu a înțeles-o.

„Eu am zis că vreau să mă opresc. Că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. (…). El nu a fost de acord.

Mi-a zis că el nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis Gata, stop, nu mai pot. Du-te tu. Du-te tu și fă tu ceva”, și-a amintit vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
4.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *