De ce regele Charles a fost dezamăgit când s-a născut prințul Harry. Incredibil ce a spus despre fiul său cel mic. Un apropiat a făcut dezvăluirea

Cum a reacționat Charles când a aflat că mai are un băiat
De ce regele Charles a fost dezamăgit când s-a născut prințul Harry. Incredibil ce a spus despre fiul său cel mic. Un apropiat a făcut dezvăluirea

Prințesa Diana a împărtășit detalii interesante despre nașterea celor doi fii ai săi, prințul William și prințul Harry. Totul este scris în cartea „Diana: Her True Story”, redactată de Andrew Morton. De ce a fost regele Charles dezamăgit când s-a născut prințul Harry? Abia acum ies detalii la suprafață.

Dezvăluiri neașteptate lăsate de prințesa Diana în cartea sa

Lady D, care a murit într-un tragic accident de mașină în 1997, i-a povestit biografului ei secret, în înregistrări pentru cartea sa din 1992, cum Charles a fost dezamăgit că nu a avut o fiică.

„Charles și-a dorit întotdeauna o fată. Știam că Harry este băiat pentru că am văzut la ecografie și nu i-am spus. Harry a venit, Harry avea părul roșcat, Harry era băiat. Primul comentariu a fost: „O, Doamne, e băiat”, al doilea comentariu: „Și are și părul roșcat””, a povestit Diana pentru Andrew Morton, potrivit thenews.com.

Ea a mai spus că soțul său, Charles, își dorea doi copii și voia o fată. Ulterior, Charles s-a declarat din nou dezamăgit la botezul lui Harry, spunându-i mamei Dianei: „Am fost atât de dezamăgiți – am crezut că va fi o fată”.

„Restul familiei a avut un băiat și o fată, iar noi am fost primii care ne-am schimbat și știu că soarta a jucat o mână acolo-Harry este un „rezervă” în cel mai frumos mod posibil”, a declarat prințesa Diana pentru Andrew Morton.

Prințul Harry a făcut și el mărturisiri neașteptate în cartea sa

Chiar și prințul Harry a scris în cartea sa, printre altele, că a fost o „rezervă”, fiind făcut pentru ca William, fratele mai mare, să fie salvat în cazul în care ar fi apărut o urgență medicală. Mai mult decât atât, acesta susține că atât părinții cât și bunicii lui s-au referit la el și la fratele său ca fiind „rezervă” și „moștenitor”. Ducele de Sussex și-a descris viața ca pe „o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau un transplant de măduvă.

Harry susține că Charles i-ar fi transmis regretatei prințese Diana, în ziua când l-a adus pe lume pe Harry, că acum are și o rezervă.

Vezi aici – Mărturisirea uluitoare făcută de prințul Harry. De ce a fost adus pe lume, de fapt. Se consideră o rezervă pentru William

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *