De ce regele Charles o preferă pe Kate Middleton, și nu pe Meghan Markle. Acesta este adevăratul motiv, de fapt

"Charles a crezut că Meghan Markle era minunată când i-a fost prezentată prima dată"
De ce regele Charles o preferă pe Kate Middleton, și nu pe Meghan Markle. Acesta este adevăratul motiv, de fapt

De ce regele Charles o preferă pe Kate Middleton? Nu este un secret că regele Charles al III-lea o iubește pe Kate mai mult decât pe Meghan, dar iată de ce. Încă o dată, familia regală britanică a fost în centrul atenției recent. Un expert regal a dezvăluit recent motivele pentru care Regele Charles al III-lea o consideră pe Kate Middleton nora sa preferată, în timp ce legăturile sale cu Meghan Markle au fost complet distruse.

Meghan Markle și regele Charles au avut o legătură puternică la început

Angela Levin, a declarat că, deși Meghan Markle și regele Charles au avut o legătură puternică la început, aceasta s-a schimbat în curând, atunci când ea a vrut să fure din gloria familiei regale. Regele a făcut „tot ce a putut” pentru a o include pe ducesa de Sussex în familie, a spus Angela, chiar și conducând-o la altar în absența propriului său tată, Thomas Markle, în 2018. Dar eforturile lor au fost în zadar, deoarece Meghan Markle le-a întors spatele.

De ce regele Charles o preferă pe Kate Middleton în locul lui Meghan Markle?

Angela a povestit că „Charles a crezut că Meghan Markle era minunată când i-a fost prezentată prima dată”. „El a crezut că ea este o gură de aer proaspăt și a fost foarte fericit că prințul Harry și-a găsit pe cineva cu care să se căsătorească”, a spus ea.

Cu toate acestea, expertul a explicat că relația pe care regele o are cu nurorile sale este semnificativ diferită și totul se reduce la atitudinea și respectul pe care acestea îl au față de familie.

De ce Meghan Markle a făcut-o să plângă pe Kate Middleton

Care sunt diferențele pe care Charles al III-lea le observă la Meghan și Kate?

„Kate provine dintr-o familie stabilă în care, dacă există certuri sau dispute, se lucrează foarte mult și foarte repede pentru a le rezolva”, a adăugat el. „Meghan, pe de altă parte, provine dintr-o familie destrămată și sunt multe lucruri care arată că are tendința de a scoate oamenii din viața ei dacă spun ceva care nu este laudativ”, a spus el.

Pentru regele Charles, copilăria celor două ducese este cheia

„Kate este o persoană de familie, nu creează probleme, chiar dacă nu este 100% mulțumită de ceva, o face și merge mai departe, în timp ce Meghan ia atitudine”. „Felul în care Kate și Regele Charles se privesc unul pe celălalt când merg la un eveniment sau merg la o logodnă, sunt foarte relaxați unul cu celălalt, zâmbesc, râd, sunt în largul lor”, a conchis sursa.

Așadar, personalitățile fiecăreia dintre nurorile sale l-au determinat pe Charles al III-lea să o aleagă pe Kate Middleton drept preferata sa și cea pe care o prețuiește cel mai mult dintre cele două.

5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.