De ce s-a despărțit de fapt Ion Țiriac de fosta soție. Au divorțat după doar doi ani de căsnicie, cu cine s-a zvonit că l-ar fi înșelat ea

Motivul real al divorțului dintre Ion Țiriac și singura lui soție.
De ce s-a despărțit de fapt Ion Țiriac de fosta soție. Au divorțat după doar doi ani de căsnicie, cu cine s-a zvonit că l-ar fi înșelat ea

Ion Țiriac (84 de ani) a fost căsătorit o singură dată. Cea care i-a furat furat inima miliardarului român este Erika Braedt, și ea o pasionată de sport, la fel ca fostul ei soț. Povestea lor de dragoste s-a încheiat însă rapid, iar la doar doi ani de când și-au unit destinele au divorțat. Iată care a fost motivul care a dus la divorțul dintre Ion Țiriac și prima lui iubire.

De ce s-a despărțit de fapt Ion Țiriac de fosta soție

Ion Țiriac și Erika Braedt s-au căsătorit în 1963, pe când miliardarul român era un tânăr de 24 de ani, la începutul carierei sale în tenis. Soția lui era și ea foarte tânără, având doar 19 ani. Femeia care l-a sedus pe Țiriac era o cunoscută handbalistă de la Știința București. Ea a absolvit Institutul de Cultură Fizică, apoi a profesat ca antrenoare de handbal la Școala Sportivă cu numărul 3 din București.

Citește și: Ce religie are, de fapt, Ion Țiriac. Surpriză totală despre cel mai bogat român, nu e ortodox

După doar doi ani de mariaj, cei doi și-au au divorțat. Unul dintre motivele despărțirii lor a fost faptul că miliardarul român era mai tot timpul plecat în turnee. Totuși, au apărut și multe zvonuri potrivit cărora Erika l-ar fi înșelat Ion Țiriac.

În prezent, Erika Braedt este stabilită în Germania. Femeia s-a recăsătorit cu Hartmut Sigwart, un om de afaceri din Stuttgart.

”Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus fosta soție a lui Țiriac, potrivit libertatea.ro.

După ce s-a mutat definitiv în Germania, Erika nu a renunțat la pasiunea sa pentru sport. Ea a urmat o carieră ca profesoară de sport la Wirtemberg Gymnasium. În prezent, fosta soție a lui Ion Țiriac joacă golf și este căpitanul echipei feminine la categoria ”+65”, din cadrul clubului Heilbronn-Hohenlohe, al cărui membru este și soțul ei.

Erika Braedt a dobândit pasiunea pentru golf mai târziu, iar în toți acești ani a participat la diferite turnee în țări precum Germania, Franța sau Elveția.

Erika Braedt
Erika Braedt

Cu cine l-ar fi înșelat Erika Braedt pe Ion Țiriac: ”Era un cuceritor”

La vremea respectivă, au existat voci care susțineau că motivul divorțului dintre Ion Țiriac și soția lui nu ar fi ținut numai de progamul foarte încărcat al fostului tenismen. Potrivit lui Jean Maurer, fiul fostului premier Ion Gheorghe Maurer, Erika ar fi avut o relație extraconjugală cu marele actor și regizor român Sergiu Nicolaescu. Cei doi s-ar fi cuplat chiar în casa acestuia.

Citește și: Vedeta superbă pentru care Ion Țiriac a făcut o pasiune nebună. S-au iubit pe ascuns, nu a contat diferența uriașă de vârstă

”Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el.

Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă”, a declarat Jean Maurer, în urmă cu ceva timp.

Însă în ciuda zvonurilor despre posibila infidelitate a femeii, Ion Țiriac și Erika Braedt ar fi păstrat legătură după divorț. Cei doi ar mai fi vorbit ocazional la telefon, după ce Erika s-a stabilit în Germania.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *