Vedeta superbă pentru care Ion Țiriac a făcut o pasiune nebună. S-au iubit pe ascuns, nu a contat diferența uriașă de vârstă

Povestea de iubire dintre Ion Țiriac și o vedetă de la noi pe care miliardarul nu a confirmat-o niciodată.

Cu aproape două decenii în urmă, povestea de dragoste dintre Ion Țiriac și una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi ținea primele pagini ale tabloidelor. Cu toate că niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată că între ei ar fi vorba de o relație, în realitate, gesturile tandre surprinse în public și aparițiile lor împreună la diverse evenimente îi trăda. Cei doi au fost chiar la un pas să se cătătorească. Miliardarul a fost pe punctul de a-i oferi partenerei sale inelul de logodnă. Doar că magnatul s-a răzgândit subit. Iată ce l-a determinat să ia această decizie.

Vedeta superbă pentru care Ion Țiriac a făcut o pasiune nebună

Au curs râuri de cerneală în presa mondenă de la noi cu privire la relația dintre Ion Țiriac și Andreea Marin. Cei doi au format un cuplu în urmă cu peste un deceniu și jumătate, dar ambii spuneau la vremea repectivă că între ei nu este altceva decât o strânsă legătură de prietenie.

Citește și: Cum îl cheamă, de fapt, pe Ion Țiriac în buletin: “Am încercat la un moment dat să-l schimb”. Doar apropiații știu

Pe atunci, miliardarul avea 61 de ani, iar ”Zâna” 31. Cei doi și-au trăit povestea de dragoste cât mai departe de lumina reflectoarelor, dar au fost destule momente și când se afișau împreună în public. Gesturile tandre, ținerile de mână și chiar vacațele în care mergeau amândoi demonstra că, de fapt, între ei era mai mult decât o relație de prietenie, așa cum declarau.

Ba chiar au fost fotografiați la un eveniment pe perechi: Ion Țiriac – Andreea Marin și Ilie Năstase – Amalia Năstase. Este vorba despre nunta de la Iași, din 2004, a prințului Ștefan Dimitrie Ferdinand Sturdza și Nina Irina Țăndărica.

Citește și: Femeia pe care Ion Țiriac a iubit-o enorm. Arată spectaculos și la 53 de ani

Mai mult, apropiații magnatului au dezvăluit că acesta și-ar fi dorit să o ceară de soție pe Andreea Marin. I-ar fi cumpărat un inel superb cu diamant, însă Zâna a fost prinsă pe picior greșit, iar Țiriac a bătut în retragere.

 

De ce nu a mai cerut-o în căsătorie Ion Țiriac pe Andreea Marin

Motivul se pare că ar fi fost un magnat turc, Ali Ergun Ergen. Presa s-a grăbit să-i cupleze întrucât fuseseră văzuți împreună. Iar de aici au început să apară problemele în paradisul celor doi.

Andreea Marin a negat atunci ambele relații de iubire.

„Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborari”, spunea Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.

Apropiați ai cupluui au mărtuisit că Andreea Marin și-ar fi dorit o căsătorie cu Ion Țiriac, doar că miliardarul ezita. Acesta nu dorea să își asume o relație atât de lungă. De altfel, fostul tenismen a fost căsătorit doar o singură dată și a avut copii cu două femeie cu care nu ș-a oficilalizat relațiile niciodată.

Citește și: De ce Andreea Marin nu mai vorbește cu copiii pe care i-a adoptat. Vedeta a vrut ca toată lumea să afle de la ea

Când în presă au apărut informații despre relația dintre Andreea Marin și afaceristul turc, de teamă să nu o piaerdă, Țiriac s-a gândit să facă pasul cel mare, dar ulterior s-a răzgâdit. De fapt, în acest mod ar fi dorit Zâna să îl determine pe miliardar să o ia de soție, spuneu surse din anturajul celor doi.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Mesajul impresionant prin care vedeta și-a surprins iubitul, de ziua lui

La un moment dat, jurnalistul Radu Moraru l-a avut ca invitat în emisiune e Ion Țiriac și l-a întrebat dacă are de gând să se recăsătorească. Răspunsul magnatului a pus punct speculațiilor: ”Eu, la varsta mea?”. La vremea respectivă, Ion Țiriac avea 66 de ani.

Ce răspuns a oferit Andreea Marin atunci când a fost întrebată dacă se căsătorește cu Ion Țiriac

Cu puțin timp înainte, Andreea Marin fusese și ea chestionată cu privire la același subiect. Ea și miliardarul veniseră împreună la petrecerea Viva, ținându-se de mână.

„E adevărat că te-a cerut de nevasta?”, a fost întrebarea unui reporter

„Nu va pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac.”, a fost răspunsul Zânei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
7.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *