De ce s-a despărțit Meghan Markle de primul soț. Adevăratul motiv, apropiații au făcut dezvăluirea

Cine este Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle

Ducele și ducesa de Sussex au acordat recent primul lor interviu comun de la retragerea din viața regală. Întâlnirea cu Oprah Winfrey a fost deja difuzată. În timpul interviului de două ore, Meghan, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre viața ei înainte de a se alătura familiei regale, Oprah subliniind că Meghan s-a alăturat familiei regale în calitate de „divorțată”.

Meghan Markle a mai avut în trecut o căsnicie de 2 ani

Prințul Harry și Meghan, care s-au cunoscut în 2016, s-au căsătorit într-o ceremonie grandioasă la Windsor în 2018, în fața a milioane de oameni. Au acum doi copii împreună, dar pentru Meghan Markle aceasta nu este prima sa căsnicie. Înainte de a-l întâlni pe prințul Harry a fost căsătorită cu producătorul american Trevor Engelson. Cine este Engelson și cât timp au fost el și Meghan căsătoriți?

Cine este Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle

Trevor Engelson are 44 de ani și s-a născut în 1976 în Great Neck, Long Island, New York. A lucrat în industria de divertisment timp de zeci de ani și este cunoscut mai ales pentru munca sa la drama romantică Remember Me din 11 septembrie, în care joacă Robert Pattinson, la care se adaugă serialul TV Heathers, filmul Deep Blue Sea și License to Wed cu Robin Williams. A urmat cursurile Școlii de comunicare a Universității din California de Sud înainte de a o întâlni pe Meghan.

Cât timp au fost Meghan și Engelson căsătoriți?

Cuplul s-a căsătorit în 2011, când Meghan Markle avea 30 de ani, și a divorțat în 2013. Ei au fost căsătoriți mai puțin de doi ani înainte de a divorța. Cuplul a avut o relație de șase ani înainte de nuntă, întâlnindu-se inițial în anul 2004, scrie independent.co.uk.

Nunta lor a avut loc în Jamaica, în Ocho Rios, și a fost sărbătorită cu un grătar pe plajă. Meghan Markle a purtat o rochie albă simplă pentru a marca această ocazie, la care au participat aproximativ 100 de persoane, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland.

De ce s-a despărțit Meghan Markle de primul său soț

Cei doi s-au despărțit printr-un divorț „fără vină” și au invocat „diferențe ireconciliabile”. După divorțul cuplului, Trevor Engelson s-a întâlnit cu vedeta de reality TV Bethenny Frankel, celebră în The Real Housewives of New York City.

Bethenny Frankel a declarat pentru Us Weekly:

„L-am întâlnit în Chicago și trebuia să ieșim împreună, iar eu am sfârșit prin a mă vedea cu el o singură dată și mi-a trimis mesaje… este producător în L.A. Mi-a spus că a mai fost căsătorit înainte. Este divorțat (acum)”.

Bethenny Frankel a spus că relația lor a evoluat, ajungând să fie doar de afaceri, nu personală. În 2018, Engelson s-a logodit cu dieteticiana și moștenitoarea multimilionară Tracey Kurland, fiica lui Stanford Kurland, regretatul președinte al PennyMac Mortgage Investment Trust.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *