Motivul pentru care Meghan Markle nu poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. Acesta este adevărul, de fapt

Scris de: Stan Filon

02 Sep. 2023

Motivul pentru care Meghan Markle nu poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. Acesta este adevărul, de fapt

O fotografie ajunsă în presă a făcut vâlvă, după ce Meghan Markle a fost surprinsă fără inelul de logodnă primit de la partenerul său de viață, prințul Harry! Imediat s-a speculat că cei doi s-ar afla în pragul divorțului. Acum s-a aflat adevărul!

Motivul pentru care Meghan Markle nu poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry

În presa americană a apărut o fotografie cu Meghan Markle fără inelul ei de logodnă și toată lumea s-a întrebat dacă sunt sau nu adevărate zvonurile despre un posibil divorț de Prințul Harry. Meghan Markle continuă să facă furori, în ciuda faptului că nu mai are obligații regale ca ducesă de Sussex în Regatul Unit, întrucât acum despre actriță se spune că relația ei cu Prințul Harry ar putea înceta oricând, întrucât tânăra a fost fotografiată fără inelul de logodnă.

Preocupările cu privire la căsnicia ducelui și ducesei de Sussex au apărut după ce portalul RadarOnline a dezvăluit că o sursă apropiată de Meghan și Harry a declarat că cuplul se va despărți. Cu toate acestea, până acum, Meghan Markle și Prințul Harry nu au făcut alte declarații. Citește și Unde și-a făcut apariția Prințul Harry fără Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta să-l vadă în această ipostază

Motivul pentru care Meghan Markle nu poarta inelul de logodna de la Printul Harry
Motivul pentru care Meghan Markle nu poarta inelul de logodna de la Printul Harry

Fotografiată fără bijuteria de colecție

La fel, o fotografie recentă a lui Meghan și a prietenilor ei a dezvăluit că ducesa de Sussex nu poartă inelul ei de logodnă, o bijuterie de lux pe care prințul Harry i-a dat-o înainte de a se căsători. Acest lucru a sporit zvonurile despre o posibilă despărțire.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle nu este doar un simbol al iubirii Prințului Harry, ci este și o bijuterie istorică, deoarece inelul luxos prezintă două diamante care făceau parte din colecția Prințesei Diana. La fel, inelul are un diamant uriaș din Botswana și este evaluat la aproximativ 36.000 de euro, potrivit informațiilor de la Expansión.

Adevăratul motiv

Portalul Page Six a fost cel care a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle nu a mai purtat inelul de logodnă în ultima vreme. Cu toate acestea, nu se datorează presupuselor probleme pe care Meghan Markle le-ar avea cu Prințul Harry, ci într-adevăr inelul de logodnă al actriței s-a stricat și este la reparat. Pagina 6 a dezvăluit că Meghan Markle a înlocuit inelul cu o verighetă de aur în timp ce bijuteria era la reparat, însă nu a fost dezvăluit ce stricăciuni a suferit inelul de valoare atât materială, cât mai ales sentimentală. Citește și Ce diferență de vârstă este între Prințul Harry și Meghan Markle. Mulți au crezut greșit

La fel, sursele Page Six asigură că Meghan Markle și Prințul Harry nu au probleme în căsnicia lor și că zvonurile sunt doar atât: zvonuri și că Ducele și Ducesa de Sussex s-au retras din ochii publicului pentru a se relaxa după o perioadă lungă de muncă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câți copii are Florin Piersic, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *