Unde și-a făcut apariția Prințul Harry fără Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta să-l vadă în această ipostază

Apariție de senzație a Prințului Harry

Câțiva admiratori ai Prințului Harry au avut parte de o surpriză magică luni, pe data de 28 august. Fiul cel mic al Regelui Charles a apărut într-o sală de cinematograf, unde rula documentarul ”Heart of Invictus”. Acesta a venit fără soția sa, Meghan Markle, iar fanele sale au fost în delir. Iată imaginile care au făcut înconjurul rețelelor sociale!

Prințul Harry, apariție surpriză la cinemtaograf. Fanele sale au fost în extaz

Mai mulți cinefili au avut parte de o surpriză urișă luni, 28 august, când însuși Prințul Harry a apărut în sală pentru a-și promova noul documentar de pe Netflix, ”Heart of Invictus”.

Fratele lui William a venit singur la cinematograf, iar fanele sale au profitat de ocazie și s-au filmat cu idolul lor. ”Am venit la proiecția documentarului ”Heart of Invictus” și ne-am întâlnit cu Prințul Harry însuși”, au exclamat tinerele, extaziate.

Extrem de zâmbitor a fost și mezinul Regelui Charles al Marii Britanii. Acesta chiar a făcut glume cu persoanele din public, spunând: ”Este drăguț din partea voastră să vă îmbrăcați pentru această ocazie.”

”Costume și cravate – nu? Vreau doar să vă mulțumesc enorm pentru că ați venit în seara asta.”, a mai spus Prințul Harry.

Citește și Regele Charles a vrut să-l umilească pe Prințul Harry, dar mai tare s-a făcut de râs. Toată lumea a văzut!

Printul Harry si fanele sale
Printul Harry si fanele sale

”Harry este la fel de amabil în persoană ca și în mass-media”

Oamenii din sală au fost extrem de entuziasmați de prezența Prințului Harry și au lăudat inițiativa acestuia și modul în care se dedică proiectului ”Heart of Invictus”.

Create de Harry, ”Jocurile Invictus” este, de fapt, denumirea unui eveniment sportiv internațional adaptat pentru militarii răniți sau bolnavi, în urma participării la diverse operațiuni militare.

”Harry este la fel de amabil în persoană ca și în mass-media, în misiunea sa de a sprijini veteranii din întreaga lume”, a precizat o doamnă din sală.

”Mulțumesc USO, mulțumesc Netflix!”, mai spune ea.

Într-un alt filmuleț distribuit pe Instagram, o persoană spune: ”Când este o seară de luni obișnuită, mergi la film și te întâlnești, neplanificat, cu Prințul Harry la premiera noului său documentar, la Chula Vista.”

”Ce spectacol, ce om, ce surpriză specială! #heartofinvictus”, a mai adăugat ea.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Prințul Harry și Meghan Markle. Mulți au crezut greșit!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *