De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai, de fapt. Anunțul făcut de vedetă cu ochii în lacrimi

Brigitte Pastramă: „După patru luni de sacrificiu...”

Scris de: Daoud Andra

01 May. 2023

Brigitte Pastramă anunța, în urmă cu câteva luni, că a investit într-o locuință în Dubai. Soția lui Florin Pastramă a decis să lase în urmă viața din România și a plecat în Emirate, unde a început o nouă viață. De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai, de fapt, și ce se întâmplă cu familia ei.

S-a aflat de ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai, de fapt

Brigitte Pastramă se numără printre vedetele care au început să investească în domeniul imobiliar în Emirate. În urmă cu ceva timp, vedeta a cumpărat un apartament acolo, iar de 4 luni locuiește în Dubai. Recent, soția lui Florin Pastramă a recunoscut și de ce a luat această decizie. Bruneta și-a deschis sufletul în fața celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și a recunoscut că a făcut sacrificii pentru a se adapta la viața de acolo.

Citește și: Cum arată mama lui Brigitte Pastramă. Rar sunt văzute împreună, imagini de colecție FOTO

Brigitte afirmă că a luat decizia de a pleca din România pentru a le oferi o șansă la o viață mai bună copiilor ei. Bruneta a specificat că nu locuiește în casa pe care a cumpărat-o, pentru că aceasta nu este gata încă și nu este racordată la utilități.

„Astăzi mă simt o mamă binecuvântată, sunt în Dubai pentru a schimba în bine cursul vieții copiilor mei, iar după patru luni de sacrificiu, în care am renunțat la viața de persoană publică în România, la confortul unei case superbe, în prezent eu locuind într-un studio închiriat (casa noastră de aici nu este încă legată la utilități), Sara a trecut prin mai multe examene la mai multe școli de prestigiu de aici: GEMS Metropolitan International School și Regent International School.

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă, înainte de operațiile estetice. Imagini nemaivăzute din adolescență, avea trăsături superbe

Cu lacrimi de fericire în ochi vreau să împărtășesc cu voi bucuria că a fost admisă cu calificativ foarte bun la ambele colegii și sunt fericită că efortul meu începe să dea roade.”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai, de fapt
Brigitte Pastramă, alături de copiii ei și Florin Pastramă

Brigitte Pastramă este strictă cu fiica ei

Fiica vedetei, Sara, împlinește în câteva luni vârsta de 16 ani. Adolescenta are un program strict impus de mama ei, după cum declara chiar ea anul trecut, într-un interviu pentru EGO.ro.

„Nu mă lasă să fac foarte multe. Să ies afară seara, mă lasă să ies afară până la 22.00-23.00 maximum. Nu prea mă lasă să dorm la prietenele mele acasă, abia m-a lăsat ieri, de ziua mea. Cam atâta nu mă lasă. Nu mă lasă să plec altundeva, în alt oraș, fără să fie și ea cu mine”, a mărturisit Sara.

Citește și: Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, a împlinit 15 ani. Ce interdicții i-a impus celebra ei mamă: “Nu prea mă lasă să dorm la prietenele mele acasă” EXCLUSIV

Tot atunci, Sara spunea că nu se gândește neapărat să plece din țară, ci ar vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept, în România.

„Vreau să dau la Facultatea de Drept, să mă fac notar. Dar nu știu acum cum o să meargă. O să încerc. Nu prea aș vrea să plec (n.r. din țară), dar, între timp, poate o să mă mai răzgândesc. Nu știu sigur”, a mai spus adolescenta.

Planurile s-au schimbat între timp, iar mama ei a decis să îi ofere un viitor mai bun și o educație de calitate, în afara țării.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *