De ce s-a mutat, de fapt, Iulia Vântur în India. Avea o carieră de succes în România

De ce s-a mutat, de fapt, Iulia Vântur în India. Avea o carieră de succes în România

De ce s-a mutat, de fapt, Iulia Vântur în India. Iubita lui Salman Khan a descoperit de mai bine de un deceniu viața în India și a ales să își urmeze sufletul și să se mute acolo în urmă cu câțiva ani. Nu i-a fost deloc ușor să lase în urma România, așa cum a mărturisit chiar ea, însă spune că a învățat să se detașeze de tot ceea ce avea înainte, alegând să își descopere și o altă latură, cea spirituală.

De ce s-a mutat, de fapt, Iulia Vântur în India

Pe lângă legătura sentimentală pe care o are cu faimosul actor de la Bollywood, Salman Khan, pe Iulia Vântur o leagă foarte tare de India și partea spirituală pe care care a descoperit-o odată cu vizitele ei acolo.

A lăsta în urmă cariera strălucită pe care o avea în România, cea de prezentator TV, familia și prietenii și a ales cu sufletul deschis să se mute în țara cu o populație de peste 1,3 miliarde de locuitori.

Vedeta susține că nu i-a fost deloc ușor să ia această decizie, dar a considerat că viața sa trebuie explorată întru totul, inclusiv din punct de vedere spiritual. Așa că și-a dat frâu liber chemării și nu regretă nicio clipă.

„Nu sunt zece ani de când am plecat în India, ci de când am descoperit viața în India. M-am mutat după vreo alți câțiva ani de vizite și pe atunci am făcut tot ce am simțit. Era o lume total nouă, fascinantă, însă, atunci când te gândești să renunți la tot ce ai clădit în ani de muncă și implicare și să o iei de la capăt într-o lume nouă, te cuprinde teama.

Știi… chiar ieri cineva îmi explica de ce la anumite procesiuni, pooja, ritualuri în India, se fac acele desene superbe (rangoli) din orez, direct pe podea. Nu sunt făcute pe un suport, nu sunt lipite, fixate, iar la final, după ore în șir de muncă, ei le strâng și toată acea frumusețe de desen se risipește. Motivul? Tocmai pentru a învăța să te detașezi de lucruri, să ai libertatea de a te transforma, de a evolua.

Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli”, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!”, a spus Iulia Vântur pentru viva.ro.

„Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns”

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că ceea ce a determinat-o să facă acest pas a fost dorința de a-și explora valoarea esențială, lucru care nu a fost posibil cât timp a trăit în România.

„Viața în România mi-a adus multe lucruri frumoase, sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit acasă. Atunci, însă, funcționam oarecum după mentalitatea „nu e îndeajuns de bine”. Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată.”, a mai spus Iulia Vântur.

Citește și: „Iulia Vântur, dezvăluire uimitoare despre relația cu Salman Khan. A rupt în sfârșit tăcerea, s-a aflat după 10 ani de când sunt împreună

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.