De ce s-au certat Mădălin Ionescu și Dan Capatos. A fost scandal monstru: „A spus foarte multe mizerii”. Motivul teribil al conflictului

Iată adevăratul motiv pentru care s-au certat Mădălin Ionescu și Dan Capatos!

Mădălin Ionescu și Dan Capatos au fost cândva colegi de trust. Primul prezenta Acces Direct, iar cel de-al doilea era moderator la Un show păcătos, devenit între timp Xtra Night Show. Ulterior, Mădălin Ionescu s-a mutat la Kanal D. Acolo, prezentatorul a moderat WowBiz, iar această emisiune se află în competiție cu cea a lui Dan Capatos. De aici până la un schimb de replici tăios și un adevărat scandal nu a fost decât un pas!

Motivul pentru care s-au certat Mădălin Ionescu și Dan Capatos

Mădălin Ionescu și Dan Capatos sunt, fără doar și poate, unii dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. În urmă cu ceva timp. cei doi erau colegi de trust, aveau o relație foarte bună și chiar se sfătuiau.

Totul s-a stricat, însă, după ce partenerul de viață al Cristinei Șișcanu a ajuns la Kanal D și a trecut la cârma emisiunii WowBiz. Mai exact, Mădălin Ionescu și Dan Capatos au devenit rivali în urmă cu nouă ani de zile, când a izbucnit un conflict de proporții între show-urile acestora.

Scandalul a pornit în 2015

În 2015, vedeta de la Antena 1 a rostit cuvinte grele la adresa fostului său coleg și a emisiunii sale. Vorbele lui Dan Capatos nu au trecut neobservate, iar Mădălin Ionescu l-a dat în judecată pe fostul său coleg, acuzându-l de afirmații jignitoare și de încercări de discreditare a sa și a show-ului său, notează click.ro.

Cu toate astea, scandalul a escaladat și mai mult, iar cei doi s-au criticat reciproc. La un moment dat, moderatorul de la Kanal D l-a acuzat pe fostul său coleg că a influențat negativ evenimentele din viața personală a unui om aflat într-o situație delicată. În cele din urmă, cearta s-a mutat în tribunal.

”Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj să se întâlnească el cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus că i-am grăbit moartea Marioarei Zăvoranu. Păi aşa a vrut femeia să se întâmple!

Ea ne-a invitat la spital. Până unde poate să meargă mizeria voastră? O să-l dau în judecată. Voiam să îl iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele şi cu cifrele, îi iau ţigla de pe casa. Ţi-ai luat tratamentul sau nu? Că tu ai zis că luai într-o perioadă”, a transmis, la vremea aceea, jurnalistul.

Citește și Echipa lui Dan Capatos se destramă? Schimbări neașteptate la Antenă!

Cine a câștigat procesul

Procesul a fost unul foarte lung și complicat, iar, la final, Dan Capatos a avut câștig de cauză. Judecătorii au ajuns la concluzia că afirmațiile lui Mădălin Ionescu nu sunt suficient de clare pentru a justifica o acțiune în răspundere delictuală.

Cu toate că a trecut ceva timp de la acest conflict, cei doi prezentatori nu își vorbesc nici astăzi. Dan Capatos lucrează în continuare pentru trustul Intact, în timp ce Mădălin Ionescu tocmai ce și-a dat demisia de la Metropola TV.

Citește și Mădălin Ionescu se retrage din televiziune. De ce și-a dat demisia, motivul dezvăluit chiar de prezentator!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *