De ce s-au certat Vica Blochina și Jorge la Survivor 2023. Scandal uriaș între „Faimoși”

Vica Blochina susține că Jorge a spus lucruri urâte despre ea
De ce s-au certat Vica Blochina și Jorge la Survivor 2023. Scandal uriaș între „Faimoși”

Vica Blochina a tras câteva concluzii după numai câteva săptămâni la Survivor 2023. Chiar dacă înainte de competiție avea o relație de prietenie atât cu Jorge, cât și cu Ionuț Iftimoaie, situația din Republica Dominicană a determinat-o pe blondină să își schimbe gândurile. Recent a avut loc și un conflict între ei. De ce s-au certat Vica Blochina și Jorge la Survivor 2023? Blondina susține că este înconjurată de persoane care au o influență negativă asupra lui.

Vica Blochina susține că Jorge a spus lucruri urâte despre ea: „De ce a încercat să mă îmbârlige cu Ionuț?”

Vica Blochina susține că Jorge, colegul ei din echipa Faimoșilor, ar fi spus lucruri urâte despre ea pentru a-i strica imaginea. Potrivit vedetei, Ionuț Iftimoaie nu ar avea motiv să bârfească gratuit în echipă deoarece este un om în  toată firea. Astfel Vica consideră că Jorge ar fi “bârfitorul și îmbârligătorul”.

„Eu am așteptat ca Jorge să vină să-mi ceară scuze și să-mi dea niște explicații. De ce a încercat să mă îmbârlige cu Ionuț? El e creierul (…) Nu mi-am dat seama cine este bârfitorul și cine este îmbârligătorul. Ionuț nu are motive de ce să bârfească gratuit aici. Este un om în toată firea. Ar fi un om foarte slab dacă ar face chestii de genul ăsta. Pentru ce?”, spune Vica Blochina.

De ce s-au certat Vica Blochina și Jorge la Survivor 2023
De ce s-au certat Vica Blochina și Jorge la Survivor 2023

Jorge, la rândul său, mărturisește că nu înțelege de ce Vica a mers la el să îi spună că a încheiat certurile cu Ionuț Iftimoaie.

„Vica a ținut să-mi spună că ce era înainte, ea a încheiat cu Ionuț și….nu înțeleg de ce a venit să-mi spună…Ok, am înțeles că s-au certat un pic cât am fost eu la exil, acum a ținut încă o data să-mi spună că totul este ok și că trebuie să ne spunem pe față tot ce avem de spus. Asta am făcut până acum, nu m-am ascuns de nimic”, spune Jorge.

În timp ce Vica Blochina susține că Jorge “bagă strâmbe” artistul mărturisește că el nu a bârfit pe nimeni și că atunci când a avut ceva de zis nu s-a ascuns de nimeni.

Emisiunea Survivor 2023, difuzată patru zile pe săptămână

Survivor poate fi urmărit duminica. de la ora 20:00. De asemenea, luni, marți și miercuri emisiunea Survivor poate fi urmărită de la ora 20:30 pe Pro TV. Show-ul și se intersectează cu o altă producție mult-așteptată a acestui început de an: America Express, de pe Antena 1.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *