De ce să nu mături niciodată înspre ușile din casă. Greșeala uriașă pe care o fac multe gospodine

Motivul pentru care nu este bine să mături înspre ușile din casă
De ce să nu mături niciodată înspre ușile din casă. Greșeala uriașă pe care o fac multe gospodine

Mătura ta are mai multe puteri decât ți-ai putea imagina vreodată. Nu o spunem noi, ci specialiștii din arta Feng shui. Ei spun că ar trebui să ai grijă cu acest obiect, deoarece dacă faci anumite greșeli cu el ai putea avea ghinion pe tot parcursul anului și nu numai. Citește mai departe și află de ce să nu mături niciodată înspre ușile din casă.

Motivul pentru care nu este bine să mături înspre ușile din casă

În Feng Shui, mătura nu este doar un obiect care îți curăță locuința. Se crede că ea are și un impact asupra energiei mediului înconjurător. Fiecare mișcare pe care o faci cu mătura poate influența circulația energiei chi în casa ta și, prin urmare, viața ta financiară.

Prin urmare, specialiștii din arta Feng Shui spun că nu ar trebui să mături niciodată înspre ușile din locuință, întrucât vei scăpa de energia bună și vei împiedica oportunitățile de a te dezvolta să vină înspre tine.

De asemenea, se spune că nu este bine să mături nici înspre centrul camerei, deoarece nu vei avea parte de prosperitate. Mai mult decât atât, măturatul noaptea este considerat un act care ține departe banii.

Se crede că acest lucru poate, de asemenea, să țină departe de viața ta oportunitățile și abundența. Astfel, încearcă să mături în timpul zilei pentru a menține energia pozitivă în locuința ta.

Citește și Amuleta care atrage norocul și banii. Ce să pui la brelocul cheilor, trucul Feng Shui pe care puțini îl știu!

Ce spun maeștrii Feng Shui despre folosirea măturii pentru a curăța tavane

Folosirea măturii pentru a curăța tavane sau locuri înalte poate fi nefavorabilă, conform specialiștilor din arta Feng shui. Se crede că acest obiect nu face altceva decât să împingă norocul și banii în sus, departe de raza ta de acțiune.

În schimb, ei recomandă folosirea unei cârpe sau a unui instrument potrivit pentru curățarea înălțimilor. Pentru a avea noroc la bani, maeștrii spun că este bine să pui la intrarea în casă, după ușă, o mătură mică.

Citește și Obiecte Feng Shui care aduc noroc. Cum poți să îți decorezi casa cu ele, atrag abundența în viața ta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *