De ce să presari bicarbonat de sodiu în borcane, înainte de a așeza murăturile. Trucul pe care îl vei folosi mereu

Secretul murăturilor perfecte
De ce să presari bicarbonat de sodiu în borcane, înainte de a așeza murăturile. Trucul pe care îl vei folosi mereu

Nu mai este niciun secret că bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru multe lucruri. El are o serie de utilizări în casă sau în gospodărie, așa că nu ar trebui să îți lipsească. Totodată, acest praf face minuni și în ceea ce privește murăturile. Iată de ce ar trebui să presari bicarbonat de sodiu în borcane. Efectul este garantat!

Motivul pentru care este bine să presari bicarbonat de sodiu în borcanele cu murături

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient minune ce nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie. El poate albi rufele, poate curăță arsurile de pe oale sau poate îndepărta mirosurile neplăcute din frigider, însă întrebuințările sale nu se opresc aici.

Poate că nu știai acest lucru, dar praful magic face minuni și în ceea ce privește murăturile. Da, ai auzit bine! Toate gospodinele ar trebui să-l presare în borcane, înainte de a pune legumele la murat.

Asta pentru că bicarbonatul de sodiu va curăța recipientele aşa cum numai el o poate face, astfel legumele tale vor nu vor căpăta un gust nedorit.

”Nu trebuie să uitați că vasul este esențial pentru ca varza să iasă cum trebuie, caci va sta acolo luni bune. Eu recomand să se foloseasca o soluție de apă fierbinte și bicarbonat de sodiu”, a spus Gina Bradea, cunoscută pentru retețele culinare publicate pe bloggul ei.

Te-ar mai putea interesa și De ce să presari la final bicarbonat de sodiu în varza calită. E secretul extraordinar al bucătarilor de top!

La ce mai poți folosi bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu mai poate fi folosit și la tratarea arsurilor la stomac. Tot ceea ce trebuie să faci este să dizolvi o linguriță într-un pahar cu apă rece și se bei amestecul încet.

De asemenea, acest ingredient poate fi folosit și ca apă de gură. Adaugă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu la jumătate de pahar de apă caldă și apoi clătește gura, așa cum o faci de obicei.

Te-ar mai putea interesa și De ce să pui bicarbonat de sodiu în apa cu care stropești legumele din grădină. Trucul face senzație, efectele te vor surprinde total!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
7.7 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *