De ce să pui zaț de cafea în șampon. Trucul uimitor pentru podoaba capilară

Vei vedea ce efecte neașteptate are asupra părului
De ce să pui zaț de cafea în șampon. Trucul uimitor pentru podoaba capilară

Ai auzit vreodată de trucul cu zaț de cafea în șampon? Află că această combinație aduce o mulțime de beneficii podoabei capilare. Este un truc ieftin care te ajută să economisești destul de mulți bani.

Cum să folosești zațul de cafea în combinație cu șamponul. Ce efecte are

Dacă îți dorești să ai un păr bogat și să crească mai repede, dar nu vrei să investești sume uriașe în tratamente scumpe, încearcă trucul acesta. Pune zaț de cafea în șampon și vei vedea ce efecte uimitoare are.

În general, tratamentele recomandate de specialiști sunt destul de costisitoare. Din fericire, există o mulțime de trucuri și metode naturale pentru a întări podoaba capilară și care previn căderea firelor de păr. Încearcă să pui zaț de cafea în șampon și apoi vei observa beneficiile. Cofeina stimulează circulația la nivelul capului, exfoliază, ajută la regenerare, hrănește și oferă strălucire părului. Pentru a te bucura de aceste beneficii este de menționat faptul că metoda trebuie folosită în mod regulat.

Cum se prepară? Ai nevoie de cinci linguri de cafea măcinată, un recipient cu apă și șamponul tău obișnuit. Încălzește puțin apa și adaugă zațul. Amestecă bine și pune totul în sticla de șampon, apoi agită foarte tare pentru a încorpora totul. Lasă-l câteva ore înainte de al folosi. Acest amestec poate fi folosit de 2-3 ori pe săptămână.

Ce beneficii are cafeaua asupra părului?

Cafeaua conține mai multe substanțe care sunt benefice părului. Este vorba despre acizi, uleiuri, aminoacizi, beta-caroten, minerale și vitamine. Astfel, motivul pentru care specialiștii o recomandă în îngrijirea părului este pentru că îndepărtează complet stratul superior de piele keratinizată și curăță scalpul.

Anastasia Lazariuc mărturisea că ea folosește zațul de cafea ca metodă naturală de înfrumusețare.

„Mierea este binevenită oricând și este bine ca fiecare să o avem în casă. Eu o folosesc pentru față, dar și pentru cap. O amestec cu gălbenuș de ou, iaurt. Compoziția aceasta este foarte bună și pentru ten, cât și pentru păr. Tot ce este natural este bun și sănătos pentru organismul nostru și pentru tot ceea ce înseamnă îngrijire. Și zațul de cafea este la fel de bun, dacă îl folosim pentru întreținere. Eu pun în el, ca și în mierea cu gălbenuș de ou sau iaurt, și niște ulei de argan sau ulei de măsline presat la rece”, spunea Anastasia Lazariuc, potrivit fanatik.ro.

Vezi și – Ce vopsea acoperă cel mai bine firele albe. Cum o alegi pe cea potrivită, e important să știi asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *