De ce și-a șters Jennifer Lopez toate fotografiile de pe Instagram. Conturile de social media ale artistei au acum poză neagră la profil

Jennifer Lopez nu mai are nicio fotografie pe Instagram

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2022

Jennifer Lopez și-a luat prin surprindere fanii, cu o decizie neașteptată. Artista și-a arhivat poate postările de pe Instagram, acolo unde are 227 de milioane de urmăritori și a pus o fotografie neagră la profil. Același lucru s-a întâmplat și pe conturile ei de pe celelalte rețele de socializare, iar fanii lui J. Lo au interpretat în mod diferit schimbarea.

Jennifer Lopez și-a șters postările de pe Instagram

Jennifer Lopez era foarte activă pe rețelele de socializare până de curând. Vedeta își ținea la curent fanii cu tot ce făcea și chiar în urmă cu câteva zile publicase un filmuleț adorabil cu ea și cu soțul ei, Ben Affleck. Artista a luat însă o decizie ciudată peste noapte și toate postările de pe feed-ul ei au dispărut. Cel mai probabil, J. Lo le-a arhivat, nu le-a șters definitiv, iar la profil și-a pus o fotografie neagră.

Și pe conturile ei de pe celelalte rețele sociale s-a întâmplat același lucru: poza de profil a lui J. Lo este o imagine neagră atât pe Instagram, cât și pe Facebook (unde are 60 de milioane de fani), pe Twitter (unde o urmăresc 45.5 milioane de oameni) și pe TikTok (unde se laudă cu 15.4 milioane de abonați).

Schimbarea a fost interpretată în mod diferit de către cei care o urmăresc pe J. Lo. Au existat voci care au spus că artista ar fi în doliu, după pierderea cuiva drag. Cântăreața nu a declarat nimic, iar agentul ei, contactat de presa internațională, a refuzat să comenteze zvonurile.

De ce si-a sters Jennifer Lopez toate fotografiile de pe Instagram
Postările de pe contul de Instagram al lui Jennifer Lopez au dispărut

Jennifer Lopez pregătește un nou album?

Alți fani ai artistei s-au gândit la o lansare de album. Pe Facebook, poza de profil și cea de copertă nu sunt complet negre, ci au semnătura lui J. Lo pe ele. De altfel, mulți artiști internaționali obișnuiesc să își șteargă postările de pe conturile de social media înainte de o lansare importantă și să își inducă fanii în eroare.

Jennifer Lopez s-a concentrat în ultimii ani mai mult asupra carierei de actriță și a lăsat pe planul al doilea muzica. Vedeta în vârstă de 53 de ani a jucat în mai multe filme la Hollywood, printre care comedia romantică „Marry Me” și „Shotgun Wedding”. Pe plan muzical, a lansat câteva piese, însă nu a mai scos pe piață un album din anul 2014, așa că nu este exclus să fie vorba despre lansarea unui material discografic.

Pe lângă muzică și actorie, Jennifer Lopez s-a lansat și în afaceri în ultimii ani. Vedeta a scos pe piață o linie de produse cosmetice care s-au bucurat de un real succes în rândul doamnelor și domnișoarelor. Pe plan personal, artista a reluat legătura cu Ben Affleck, iar anul acesta s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *