Jennifer Lopez a încălcat tradiția. Ce bijuterii a purtat la nunta cu Ben Affleck. Se spune că atrag ghinionul

Jennifer Lopez a purtat la nunta ei bijuterii care atrag ghinionul
Jennifer Lopez a încălcat tradiția. Ce bijuterii a purtat la nunta cu Ben Affleck. Se spune că atrag ghinionul

Jennifer Lopez a încălcat tradiția în privința bijuteriilor purtate la nunta cu Ben Affleck. Bijuteriile alese de ea se spune că atrag ghinionul.

Ceva nou, ceva vechi, ceva împrumutat și ceva albastru. Acestea ar fi câteva dintre obiectele simbolice pe care se spune că este bine să le poarte mireasa în ziua nunții. Totuși, există și multe alte tradiții de care este bine să se țină cont. În timp ce unele lucruri aduc noroc în noua căsătorie, altele pot prezice o perspectivă proastă. Printre bijuteriile care s-ar spune că aduc ghinion se numără perlele. JLo a sfidat această tradiție și a ales să poarte o mulțime de perle la nunta ei. Să fie de rău augur?

Jennifer Lopez nu a ținut cont de tradiție la nunta cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a încălcat tradiția

Weekendul trecut, Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut a doua nuntă. De acestă dată a fost vorba de o sărbătoare de trei zile cu prietenii și familia într-un conac din Georgia. Petrecerea s-a ținut în locația în care ar fi trebuit să se căsătorească pentru prima dată acum 20 de ani. Cum era de așteptat, mireasa a fost din nou în centru alenției. Jennifer Lopez nu a dezamăgit nici de această dată, întrucât nu a purtat una, ci trei rochii create de Ralph Lauren.

Una dintre rochiile alese pentru ceremonie a fost o rochie în stil sirenă, decorată cu cristale Swarovski. Rochia a avut și o serie de perle, în cascadă, pe umeri și pe decolteu. Cu toate că rochia a fost superbă, mulți s-au întrebat dacă designul ales n-ar fi de rău pentru cuplul fericit.

A purta perle la nunta ta este ghinion? JLo sfidează tradiția

Jennifer Lopez se pare că nu prea crede în superstiții. „Diva din Bronx” a îndrăznit să poarte o mulțime de perle la nunta ei, chiar dacă, unele tradiții spun că nu ar fi de bun augur. Conform unor obiceiuri de nuntă, perlele simbolizează lacrimile miresei, așa că, deși sunt frumoase, purtarea lor în timpul nunții ar aduce tristețe în căsătorie.

Lăsând superstițiile la o parte, perlele purtate de J Lo i-au conturat perfect apariția. S-au potrivit foarte bine cu rochia albă grație strălucirii sidefate elegante.

Nunta lui JLo cu Ben Affleck a avut loc în locația unde ar fi trebuit să se căsătorească acum 20 de ani
Nunta lui JLo cu Ben Affleck a avut loc în locația unde ar fi trebuit să se căsătorească acum 20 de ani

Deși perlele și diamantele sunt perfecte pentru această zi importantă, multe mirese le evită. Majoritatea preferă să nu poarte perle pentru a alunga semnele rele ale „propriilor lacrimi” și ghinionul în cuplu.

Această credință provine din Roma antică, deoarece romanii legau aceste frumoase bijuterii cu sidef de lacrimile îngerilor. Astfel, miresele care purtau perle în ziua nunții,  și-ar fi pecetluit propria nenorocire marcându-și căsătoria cu blestemul lacrimilor.

Cu toate acestea, grecii considerau că perlele atrag dragostea. De aceea, împodobeau părul mireselor cu aceste bijuterii frumoase.

sursă foto: instagram.com

Citește și Cadoul neașteptat pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck l-au oferit invitaților de la nunta lor. Au vrut ca totul să fie special

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *