Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart la 3 săptămâni de la nuntă? Ce scrie presa străină

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt nevoiți să petreacă mult timp și separați.
Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart la 3 săptămâni de la nuntă? Ce scrie presa străină

După aproape două săptămâni de evenimente foarte speciale și extravagante, mulți fani se întreabă care mai este relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Se pare că cei doi sunt acum separați, deoarece au de lucru în orașe diferite.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart la 3 săptămâni de la nuntă?

Au ținut prima pagină a ziarelor cu nunta din Las Vegas și cu luna de miere extravagantă din Paris. Deși pare că sunt mai uniți ca niciodată, J.Lo și Ben Affleck au foarte multe momente când nu stau împreună.

De altfel, o sursă a declarat pentru Hollywood Life pe 5 august 2022 că se bucură mai mult unul de celălalt atunci când sunt despărțiți. „Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai mult decât oricine altcineva cerințele care vin odată cu meseria lor.” A spus sursa.

„Ei cred de fapt, că petrecerea timpului unul de celălalt îi face mai puternici și este perfect pentru că atunci când sunt despărțiți, câștigă o sumă extremă de bani. Este o situație win-win. Ei vorbesc mereu, își trimit mesaje și chiar fac video atunci când lucrează separat. Și timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt face ca reîntâlnirea să fie mult mai bună. JLo iubește faptul că știe că soțul ei va fi acolo pentru ea indiferent de situație.” A mai spus aceeași sursă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Ce decizie au luat cei doi

Jennifer Lopez și Afleck formează acum unul dintre cele mai populare cupluri. Au fost în atenția presei cât timp au petrecut luna de miere în Paris, dar relația lor nu este chiar ca în fotografii. Datorită meseriei pe care au au, sunt nevoiți să petreacă foarte mult timp și separați.

Alte surse au declarat pentru presa că se înțeleg pe deplin și că sunt atenți la timpul lor. „Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi întotdeauna împreună. Este un lucru pe care amândoi l-au recunoscut și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este ideală. Dar ei știu că au toată viața în față și iubesc fiecare minut al călătoriei.”

Familia amestecată a lui J-Lo și Ben pare să se înțeleagă, deși majoritatea nu au participat la nuntă. Fiica lui Ben, Violet, nu a participat la nunta tatălui ei. Totul a fost planificat foarte din scurt, iar Violet a rămas acasă într-un final, pentru că îi este extrem de loială mamei sale. Singurii copii prezenți au fost copilul lui Jennifer, Emme, în vârstă de 14 ani, și fiica lui Ben, Seraphina, în vârstă de 13 ani. Întreaga familie a fost alături de J-Lo și Ben Affleck în luna de miere de la Paris, unde Jennifer Lopez a sărbătorit și cea de-a 53-a aniversare.

Citește și de ce crede primul soț al lui Jennifer Lopez că mariajul artistei cu Ben Affleck nu va rezista. Declarații surprinzătoare

sursă foto: instagram.com

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.