De ce tatăl Danei Săvuică nu a lăsat-o să devină actriță: „Femeile trebuie să se compromită în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică: „A început să îmi bage o grămadă de argumente”

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2023

De ce tatăl Danei Săvuică nu a lăsat-o să devină actriță: „Femeile trebuie să se compromită în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Mulți oameni au visuri pe care le-au abandonat și au ajuns să aibă cu totul alte meserii față de cele pe care și le doreau. De multe ori, piedicile le-au fost puse chiar de către membrii familiei. Este și cazul Danei Săvuică, al cărei tată s-a opus vehement visului ei de a deveni actriță. Vedeta a povestit totul, în cadrul emisiunii Ego Life, care s-a difuzat luni seara, 6 martie.

Motivul pentru care tatăl Danei Săvuică nu a fost de acord ca ea să se facă actriță

Dana Săvuică are o carieră de peste 20 de ani în televiziune. Puțini știu însă că prezentatoarea emisiunii Ego Life a visat să fie actriță, însă familia ei s-a opus. În ediția a 51-a a emisiunii, Dana Săvuică o are invitată pe Izabela Barbu, cunoscută publicului drept Jezebel. Aceasta a visat dintotdeauna să fie cântăreață, dar abia la 40 de ani, după o carieră în domeniul bancar, a găsit curajul de a-și urma visul. Povestea lui Jezebel a făcut-o și pe Dana Săvuică să povestească despre visul pe care a trebuit să il abanzoneze, din cauză că tatăl ei s-a opus.

„Și familia mea la fel. Eu voiam să fiu actriță și nu m-a lăsat tot tata. A spus că nu ai cum să faci această meserie pentru că femeile trebuie să se compromită maxim pentru a avea succes. A început să îmi bage o grămadă de argumente care erau foarte logice. Ce a spus asta despre noi? Că și eu eram timidă, cumva copilul tocilar, mergeam la școală, trebuia să iau note bune, eram pe tiparul acela.”, s-a confesat gazda emisiunii Ego Life.

Citește și: Ego Life, ediția a 51-a. Dana Săvuică și Jezebel, cântăreață, discută despre schimbările majore în carieră. Cum să-ți transformi pasiunea în job

Izabela Barbu, despre relația ei cu familia

Și invitata Danei Săvuică are o poveste de viață asemănătoare. A cochetat cu muzica încă din copilărie și talentul a fost întotdeauna acolo, însă părinții au făcut presiuni pentru ca ea să studieze în cu totul alt domeniu. Le-a făcut pe plac, însă ulterior și-a dat seama că nu era fericită și că, de fapt, chemarea ei era alta.

„Am vrut să fac teatru și canto și au zis că nu e pentru mine. O dată că eram foarte timidă și nu e o viață tocmai confortabilă pentru o femeie. Acum le dau dreptate, dar atunci frustrarea a fost foarte mare. Am fost un copil destul de obedient, m-am supus autorității parentale. Tata era coada de topor, mama executa, dar el manevra. Și a zis „nu, te duci și faci o meserie mai serioasă”.

Și m-au trimis la Drept, unde eu am dat cu dreptul în stângul. A fost singurul meu moment de frondă în relația cu părinții. M-am dus, am semnat lucrarea și am ieșit. Am fost la Drept. Motiv pentru care m-a trimis să mă angajez. A zis OK, nu te țin acasă, n-ai decât să te angajezi, să faci meditații și apoi faci ce școală vrei tu. Și așa am ajuns să fac Studii Economice. M-am angajat în sistemul financiar-bancar, lucram cot la cot cu economiști, numai că aveam salariul jumătate.”, a povestit, la rândul ei, cântăreața Jezebel.

Artista și Dana Săvuică au povestit despre aceste lucruri, dar și despre alte subiecte interesante, în ediția de luni, 6 martie, a emisiunii Ego Life. Emisiunea  poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *