De ce tatăl Danei Săvuică nu a lăsat-o să devină actriță: „Femeile trebuie să se compromită în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică: „A început să îmi bage o grămadă de argumente”

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2023

De ce tatăl Danei Săvuică nu a lăsat-o să devină actriță: „Femeile trebuie să se compromită în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Mulți oameni au visuri pe care le-au abandonat și au ajuns să aibă cu totul alte meserii față de cele pe care și le doreau. De multe ori, piedicile le-au fost puse chiar de către membrii familiei. Este și cazul Danei Săvuică, al cărei tată s-a opus vehement visului ei de a deveni actriță. Vedeta a povestit totul, în cadrul emisiunii Ego Life, care s-a difuzat luni seara, 6 martie.

Motivul pentru care tatăl Danei Săvuică nu a fost de acord ca ea să se facă actriță

Dana Săvuică are o carieră de peste 20 de ani în televiziune. Puțini știu însă că prezentatoarea emisiunii Ego Life a visat să fie actriță, însă familia ei s-a opus. În ediția a 51-a a emisiunii, Dana Săvuică o are invitată pe Izabela Barbu, cunoscută publicului drept Jezebel. Aceasta a visat dintotdeauna să fie cântăreață, dar abia la 40 de ani, după o carieră în domeniul bancar, a găsit curajul de a-și urma visul. Povestea lui Jezebel a făcut-o și pe Dana Săvuică să povestească despre visul pe care a trebuit să il abanzoneze, din cauză că tatăl ei s-a opus.

„Și familia mea la fel. Eu voiam să fiu actriță și nu m-a lăsat tot tata. A spus că nu ai cum să faci această meserie pentru că femeile trebuie să se compromită maxim pentru a avea succes. A început să îmi bage o grămadă de argumente care erau foarte logice. Ce a spus asta despre noi? Că și eu eram timidă, cumva copilul tocilar, mergeam la școală, trebuia să iau note bune, eram pe tiparul acela.”, s-a confesat gazda emisiunii Ego Life.

Citește și: Ego Life, ediția a 51-a. Dana Săvuică și Jezebel, cântăreață, discută despre schimbările majore în carieră. Cum să-ți transformi pasiunea în job

Izabela Barbu, despre relația ei cu familia

Și invitata Danei Săvuică are o poveste de viață asemănătoare. A cochetat cu muzica încă din copilărie și talentul a fost întotdeauna acolo, însă părinții au făcut presiuni pentru ca ea să studieze în cu totul alt domeniu. Le-a făcut pe plac, însă ulterior și-a dat seama că nu era fericită și că, de fapt, chemarea ei era alta.

„Am vrut să fac teatru și canto și au zis că nu e pentru mine. O dată că eram foarte timidă și nu e o viață tocmai confortabilă pentru o femeie. Acum le dau dreptate, dar atunci frustrarea a fost foarte mare. Am fost un copil destul de obedient, m-am supus autorității parentale. Tata era coada de topor, mama executa, dar el manevra. Și a zis „nu, te duci și faci o meserie mai serioasă”.

Și m-au trimis la Drept, unde eu am dat cu dreptul în stângul. A fost singurul meu moment de frondă în relația cu părinții. M-am dus, am semnat lucrarea și am ieșit. Am fost la Drept. Motiv pentru care m-a trimis să mă angajez. A zis OK, nu te țin acasă, n-ai decât să te angajezi, să faci meditații și apoi faci ce școală vrei tu. Și așa am ajuns să fac Studii Economice. M-am angajat în sistemul financiar-bancar, lucram cot la cot cu economiști, numai că aveam salariul jumătate.”, a povestit, la rândul ei, cântăreața Jezebel.

Artista și Dana Săvuică au povestit despre aceste lucruri, dar și despre alte subiecte interesante, în ediția de luni, 6 martie, a emisiunii Ego Life. Emisiunea  poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *