De ce tot mai multe femei își spală părul cu apă minerală. Efectul nebănuit

În ce situații poți folosi apa minerală pentru păr
De ce tot mai multe femei își spală părul cu apă minerală. Efectul nebănuit

Apa minerală aduce o mulțime de beneficii chiar și atunci când nu este băută, ci este folosită în alte scopuri. Spre exemplu, tot mai multe femei îi spală părul cu apă minerală. Motivul? Are un efect nebănuit asupra podoabei capilare.

De ce să îți speli părul cu apă minerală. Ce efect are

Poate nu știai încă, dar tot mai multe femei își spală părul cu apă minerală. Motivul? Este foarte eficientă în situația în care părul este uscat. Fie că a fost decolorat sau vopsit recent, fie ai stat cu el prea mult în soare, apa minerală îți va fi de ajutor. Dacă îl speli așa părul va deveni mai strălucitor și mai moale la atingere. Acest lucru se întâmplă datorită pH-ului scăzut.

Citește și – Cum scapi de petele de mâncare de pe haine. Trucul genial pe care trebuie să-l știi, îți va fi de mare ajutor

În ce situații mai poți folosi apa minerală

Apa minerală este foarte utilă și atunci când vrei să cureți biuteriile. Pune-le în apă minerală, adaugă 2-3 picături de detergent lichid de vase, apoi lasă-le acolo pentru cinci minute. Freacă-le ulterior cu o periuță de dinți li vei observa rapid diferența.

Apa minerală este de ajutor și în curățarea covoarelor. Dacă tocmai ai observat o pată de urină provenită de la animalul de companie toarnă apă minerală de suprafața murdară. Nu numai că vei îndepărta pata, dar vei scăpa și de mirosul neplăcut.

Și tăgile de fontă pot fi curățate foarte ușor dacă folosești apă minerală. Atunci când vrei să scapi de urmele de arsură mai repede, toarnă în tigait cât încă este caldă apă minerală. Lasă să acționeze pentru 10-15 minute, apoi vei vedea cât de ușor se curăță.

Apa minerală te ajută să scapi de urmele de rugină. Pune obiectele ruginite în apă minerală, lasă-le acolo pentru 15-20 de minute. Freacă apoi suprafața folosind o periuță de dinți.

Mai poți utiliza apa minerală pentru a curăța oglinzile din casă. Pune apa minerală într-un recipient cu pulverizator, air apoi șterge folosit o cârpă din microfibră sau un ziar.

Poți uda florile cu apă minerală. Aceasta conține sulfat de potasiu, clorură de sodiu sau fostfat disodic. Așadar, când apa minerală nu mai are mult acid, nu o arunca, ci folosește-o pentru a uda plantele din ghivece.

Vezi și – Ce e bine să faci împotriva căderii părului. Metoda simplă și eficientă pe care o poți încerca chiar la tine acasă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *