De la ce apar neînțelegerile între Ioana Ginghină și fiica ei: „Mi le strică”. Ce face Ruxi spre disperarea actriței VIDEO EXCLUSIV

Cele două au o relație specială

Ioana Ginghină are o relație specială cu fiica ei, drept dovadă că nu pune presiune pe ea în privința notelor de la școală și nici nu o stresează cu tot felul de întrebări bănuitoare. Cu toate acestea, actrița a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că Ruxi reușește să o scoată din minți atunci când vine vorba de haine și accesorii, nu pentru că adolescenta are cine știe ce pretenții vestimentare, ci pentru că ia din dressingul mamei ei.

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină, a pus stăpânire pe dressingul actriței

La cei aproape 15 ani, Ruxi, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, nu este genul de adolescent care pune accent pe brand-uri și vrea doar haine și accesorii de firmă, în schimb a pus stăpânire pe dressing-ul mamei sale, lucru care o scoate din minți pe actriță, căreia nu prea îi place să împartă lucrurile personale.

„Nu știu dacă am învățat-o că nu am avut o lecție specială de „nu brand-uri”. O fi văzut și ea în casă că la mine contează cantitatea. Să fie Domne, să faci pe Instagram reel-uri că nu ai cu ce. Vorba aia, dacă ai 20 de firme s-a dus, așa dacă ai multe, le schimbi acolo să se bucure omul. Ruxi nu are chestia asta cu firmele, dar a început să ia hainele mele și înnebunesc”, ne-a declarat Ioana Ginghină, recunoscând faptul că problema este la ea, nu la fiica ei.

„Eu am probabil o „bubă la creier” și îmi place ca ce este al meu să fie al meu. Atunci când o văd că îmi ia ceva îi spun să ia lucrul respectiv de tot. Dar ea nu vrea, ci doar să poarte o dată. Că ea nici nu știe să le poarte frumos, mai ales la încălțări, mi le strică”.

„Mi se pare ciudat să cumpăr la dublu”

Deși are o soră mai mică, Ioana nu a fost obișnuită din copilărie să împartă hainele cu ea, așa cum se întâmplă în multe familii, iar asta pentru că diferența de vârstă între actriță și sora ei este de 11 ani.

„Sora mea este mai mică cu 11 ani. Eu am plecat repede de acasă și nu am avut când, dar vine acum pe la mine și se uită prin dulapurile mele. Mă întreabă ce nu mai port și pleacă cu un mic băgăjel. Dar repet, prefer să le dau decât să le împart. Cred că am o problemă eu”, a mai povestit amuzată Ioana Ginghină.

Citește și  Ioana Ginghină, despre relația cu actualul partener: “Este cea mai bună variantă din tot ce am avut”. Ce i-a spus fostul soț când i-a văzut împreună VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, nici nu îi vine să facă investiții la dublu, mai ales că fiica ei este extrem de indecisă și are doar preferințe pe moment.

„Ce mă stresează foarte tare este că ei îi plac bocancii și eu nu am multe din astea, că eu sunt mai mult pe tocuri. Am și eu o pereche de bocanci, 2-3 ciocate, exact ce îi place ei, nu am multe. Mi le ia. Vreau să zic că eu îmi găsesc greu bocanci pentru că, dacă eu sunt pe tocuri, la mine și pantoful sport trebuie să aibă toc. Greu găsesc un bocanc care are tocul mare. Și ei tocmai asta îi place, când vede că au tocuri, că se vede și ea mai înaltă. În schimb când mergem să-și ia bocanci pentru ea, ea își alege ce îi place, dar cum vin eu cu ceva nou îi plac ai mei”, ne-a mai declarat actrița, care însă a ajuns la un compromis, și anume să învețe să poarte un obiect vestimentar după ce a făcut-o fiica ei.

„Mi se pare ciudat să cumpăr la dublu. Chiar recent a vrut un palton de-al meu. Mi-am făcut comandă de altul, dar altă culoare, dar tot mi se pare ciudat. Geaca de pe mine, spre exemplu, i-a plăcut și ei și a purtat-o. Când mi-am luat alta, aproape identică, mi-a luat-o și pe aia o dată. Nu am ce să fac”.

De la ce apar neînțelegerile între Ioana Ginghină și fiica ei:
Ioana Ginghină și fiica ei

„Își cumpără și ea haine, din banii ei și din banii mei”

În momentul de față, „disperarea” Ioanei este că din toamnă trebuie să facă investiții serioase în garderoba fiicei sale, asta pentru că Ruxi va intra la liceu și există o mare posibilitate ca stilul vestimentar al colegelor sale să nu se muleze cu piesele pe care le deține mama ei în dressing.

„E clar problema la mine, îți dai seama. Dar am noroc că nu este cu firmele și își cumpără și ea haine. Din banii ei și din banii mei. Ea e clasa a 8-a și ne pregătim de liceu, iar zilele trecute mi-a zis că după ce intră la liceu ea vrea să-și schimbe garderoba. Am întrebat-o de ce nu și-o schimbă de pe acum, adică acum trebuie să-i cumpăr niște haine până în vară și după în toamnă trebuie să luăm altele?”, a mai povestit Ioana Ginghină pentru EGO.ro, care în clipa de față are discuții pe acestă temă cu fiica ei.

„Ea investește și acum, nu e că așteptă până se duce la liceu. Că vede ceva și îmi zice că-i place. O întreb dacă se potrivește și la toamnă că nu am chef să-i iau acum ceva și să-mi zică că nu se mai potrivește și la toamnă. Să măcar să-mi placă mie, ca să vină la mine. Dar ea e mai pe scurte, mai pe mulate”.

Citește și Ioana Ginghină, despre cele mai dureroase clipe trăite: „Viaţa e ca un film. După o nefericire vine întotdeauna o fericire” EXCLUSIV

„Am avut discuții despre unele chestii pe care poate să le facă după 18 ani”

În rest lucrurile sunt simple pentru cele două, Ioana și Ruxi reușind să-și creeze o relație extrem de apropiată. Se datorează în mare parte și actriței care a avut răbdarea să treacă peste criza adolescentină și să o trateze pe fiica ei ca pe o bună prietenă.

„Povestim vrute și nevrute. Multe nu aș vrea să le știu, dar e bine că le știu totuși. Uite, când am fost în Zanzibar, oriunde intram, toată lumea ne spunea că putem fuma. La un moment dat m-am și enervat că ce tot îmi spune lumea că pot să fumez. Eu nefumând deloc, credeam că cine știe ce. Dar de fapt ei se refereau la altfel de fumat. Cine crezi că îmi aprinde beculețele? Fiica-mea, care mi-a spus că se referă la altfel de fumat. M-am simțit bătrână, dar și în periocol că am venit cu copilul după mine”, ne-a mai povestit Ioana Ginghină, recunoscând că a fost nevoită de multe ori să lase de la ea, tocmai pentru a nu ajunge în punctul în care adolescenta să facă lucruri pe ascuns.

„Am avut discuții despre unele chestii pe care poate să le facă după 18 ani. Nu a fost loc de negocieri. În rest sunt o mamă ok. Și-a dorit șuvițe și m-am dus cu ea la coafor. Am zis că nu sunt de acord cu ce se întâmplă aici, adică le-am zis fetelor de la salon să nu mă întrebe cum de am fost de acord, dar decât să se facă singură în casă și să-și strice părul, mai bine am dus-o la cine mă vopsesc și eu, ca să fie ok, să nu își ardă părul. Dar nu sunt de acord”.

Citește și Când se mărită Ioana Ginghină. Actrița și logodnicul ei au stabilit data: “Nunta o să aibă loc la noi în curte”

Pe de altă parte, nu și-a dorit niciodată să o țină din scurt și nici să o supravegheze excesiv, simțind că astfel îi îngrădește libertatea, dar în același timp se pierde și din încrederea reciprocă. Pe același model a mers și cu fostul ei soț, dar și cu actualul partener de viață, așa că nici nu concepe să se uite în telefonul altei persoane sau să aibă instalată o aplicație prin care să vadă în timp real unde se află fiica ei sau partenerul de viață.

„Nu am avut niciodată o astfel de aplicație pentru că atunci când era mică mergea la after school, adică cam știam de ea, apoi mi s-a părut destul de mare ca să am încredere în ea și să fie ok. Dar legat de chestia asta, chiar am văzut de curând o bucățică dintr-un podcast cu Anamaria Prodan în care se vorbea despre asta. Atunci mi-am zis că bine că nu am instalată aplicația asta, că nu avea nici fostul, nici nimeni, că uite unde se ajunge, cine știe ce scandal în familiei ieșea. Cine știe la ce mai ajungeam? Așa că suntem o familie fericită, deci e totul bine”, a mai dezvăluit amuzată Ioana Ginghină pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *