De unde își cumpără Loredana Groza ținutele controversate: „Nu merg pe idei preconcepute”. Ce plănuiește să facă cu hainele ei. VIDEO EXCLUSIV

Solista vrea să-și expună ținutele vestimentare la Sala Palatului

Stilul vestimentar nonconformist și excentric al Loredanei Groza nu doar că face parte din imaginea ei și o definește, dar a devenit o sursă de inspirație pentru multe dintre artistele autohtone. Loredana a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu depune prea mare efort atunci când alege piesele vestimentare cu care se prezintă la concerte sau la diverse evenimente, ci că totul vine firesc și natural. Mai mult, conștientă de faptul că este o sursă de inspirație, Lori are în plan să creeze o expoziție cu cele mai emblematice costumații pe care le-a purtat de-a lungul timpului.

Loredana Groza, apariție spectaculoasă

Loredana Groza este mereu o apariție spectaculoasă, iar asta se datorează în mare parte și modului în care artista reușește să combine piesele vestimentare cu accesorii inedite, pe care cu greu le vedem la alte artiste autohtone.

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească” și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru EGO.ro.

Lori și fiica ei fac schimb de pantofi: „Avem același număr și la pantofi. Avem un picior foarte mic. Cenușăresele”

Deși este evident că, în cei aproape 35 de ani de carieră, a strâns tot felul de accesorii, pantofi, dar și extrem de multe haine, Lori susține că îi este greu să se despartă de ele, așa că pe cele mai multe dintre ele le păstrează pentru fiica ei, Elena.

„Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții”, a mai povestit amuzată Loredana, completând că dacă Elena va vrea să doneze vreo piesă vestimentară este alegerea ei.

„Avem același număr și la pantofi. Avem un picior foarte mic. Cenușăresele. Trebuie să negociați cu ea”.

Loredana Groza și fiica ei
Loredana Groza și fiica ei

”O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele”

Cei care însă vor vrea să se inspire din stilul ei vor avea șansa să vadă o parte dintre ținutele ei de scenă în cadrul unei expoziții pe care Lori vrea să o organizeze la Sala Palatului, cu ocazia următorului ei mare concert.

„O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele. Chiar m-am gândit. Cu ocazia primului meu show la Sala Palatului poate o să fac asta. Ar fi o chestie”, a mai declarat Loredana Groza.

Secretele vestimentare ale Loredanei Groza
Loredana Groza, la Romanian Music Awards 2022

Până la concertul de la Sala Palatului, Loredana a urcat pe scena de la Romanian Music Awards, acolo unde a cântat piesa ei de debut, „Bună seara, iubito!”, adaptată trend-urilor muzicale actuale, dar și cea mai recentă melodie a ei.

„O să cânt „Bună seara, iubito!” într-o versiune inedită, alături de Mahony. Va fi un remix superb. În seara asta va fi încă o lansare pentru că e o dublă lansare, pentru noul meu single: „Când o zi pare un an”. Tocmai ce l-am urcat pe Youtube și aștept reacțiile voastre. Este un cântec la care țin foarte mult și care cumva vine așa ca un fel de medicament pentru toți cei care regretă vara care trecut și toată frumusețea acelor zile fierbinți”, a mai povestit Lori pentru EGO.ro, înainte de a urca pe scena de la Romanian Music Awards.

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.