Loredana Groza, apariție provocatoare la Romanian Music Awards 2022. A atras toate privirile cu această ținută

Loredana Groza a fost una dintre cele mai provocatoare apariții de la Romanian Music Awards 2022.

Romanian Music Awards 2022, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale și-a desemnat câștigătorii. Așa cum era de așteptat, acest eveniment a reunit numele importante din industria muzicală românească. Dintre acestea, Loredana Groza a reușit să facă o apariție de neuitat dar a fost și recompensată cu un premiu important.

Loredana Groza, apariție provocatoare la Romanian Music Awards

Loredana Groza a susținut un concert de zile mari pe scena Romanian Music Awards. Totodată, recunoscută pentru stilul ei extravagant, a optat pentru o ținută transparentă și provocatoare. Loredana a purtat un body negru cu mâneci lungi, dresuri plasă și o rochie transparentă cu strasuri și pene.

A fost nominalizată la categoria „Cel mai bun video din toate timpurile”și a câștigat trofeul. Aceasta a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul și a ținut un discurs emoționant în fața publicului care a susținut-o cu aplauze. Cu o carieră de succes în industria muzicii care durează de peste 40 de ani, așa cum a și menționat, Loredana a transmis un mesaj celor care o apreciază. Artista a fost emoționată de susținerea publicului și s-a bucurat să remarce  că muzica ei a reușit să treacă testul timpului.

Loredana Groza a câștigat trofeul pentru categoria „Cel mai bun video din toate timpurile”

„Visul meu a fost să devin un star. M-am născut la Onești, un oraș foarte mic, dar în care performanța era la ea acasă. Nu-mi vine să cred că după atâta timp sunt aici pe scenă și am cântat pentru atâtea generații. Muzica a fost de partea mea. Am scris muzică care a trecut testul timpului. Vă mulțumesc, vouă, fanilor mei. Datorită vouă sunt aici, în centrul scenei, după aproape patru decenii.”, a spus aceasta.

Loredana a continuat discursul, încurajându-i pe cei prezenți să-și urmeze visele. „Vreau să vă spun un singur lucru: urmați-vă visele. Faceți în fiecare zi ceva mai mult, performați pentru că numai asta vă aduce împlinire. Mulțumesc familiei mele și fetiței mele, Elena”, a declarat Loredana Groza pe scena de la Râmnicu Vâlcea la Romanian Music Awards 2022.

Loredana Groza a venit însoțită de fiica ei și s-au pozat împreună la panoul central din cadrul Romanian Music Awards.

Acest eveniment muzical anual are loc în România din 2002. În primele ediții s-a numit „Premiile muzicale MTV România”, dar în 2008, Music Channel a preluat organizarea evenimentului și numele s-a schimbat. Evenimentul premiază cei mai importanți artiști din industria muzicală din România. Totodată, artiști premiați susțin și concerte pentru publicul care a venit să-i vadă.

sursa foto: instagram.com/loderanagroza

4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.