Decizia luată de Claudia Iosif, după despărțirea de Dorian Popa. Ce a făcut cu mașina primită în dar de la artist

Semnul că bruneta nu vrea să mai audă de Dorian Popa
Decizia luată de Claudia Iosif, după despărțirea de Dorian Popa. Ce a făcut cu mașina primită în dar de la artist

Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus adio, după mai bine de un deceniu petrecut împreună. Deși formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, aceștia au decis să pună punct relației. Bruneta a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Se pare că Babs nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul ei iubit, motiv pentru care a luat o decizie radicală!

Decizia luată de Claudia Iosif, după ce s-a separat de Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu, deși toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească. La scurt timp de la anunțul despărțirii, Claudia Iosif a anunțat că-și vinde mașina primită cadou de la celebrul vlogger. Nu orice vehicul, ci unul în valoare de 100.000 de euro!

Conform Cancan.ro, Claudia Iosif dorește să să scape de orice îi aduce aminte de fostul partener. Prima dată s-a mutat din reședința lui și și-a închis atelierul de croitorie care funcționa acolo. Acum, bruneta vrea să scape și de mașina primită cadou de la Dorian.

În 2022, artistul i-a dăruit Claudiei Iosif un Mercedes E-Coupe 220 evaluat la aproximativ 100.000 de euro. La vremea aceea, Dorian Popa a făcut un vlog în care le arăta fanilor cum i-a fost colantat autoturismul partenerei sale.

foto: captură Youtube
foto: captură Youtube

Dorian Popa a rupt relația

Cel care ar fi pus punct relației a fost Dorian Popa. Relația dintre cei doi scârțâia de mai mult timp, iar în ultima vreme, cei doi erau mai degrabă prieteni, fără intimități, mai notează cancan.ro. După aproape 11 ani petrecuți împreună, Dorian și Claudia au decis să o ia pe căi separate.

Citește și: Gestul făcut de Dorian Popa după ce Claudia Iosif l-a părăsit. Imagini virale: “Ce credeați, mă, că nu pot?”

După despărțire, Babs s-a și mutat într-o altă casă și le-a arătat fanilor virtuali cum arată noua sa locuință.

În plus, ea menționa că noua locație se află la doar 5 minute distanță de luxoasa reședință a lui Dorian Popa din Domnești.

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să vă țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac.”, spunea Babs.

Citește și: Ce a apărut pe internet după despărțirea lui Dorian Popa de Claudia Iosif. Fanii au înnebunit când au văzut asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *