Decizia lui Cătălin Scărlătescu după plecarea de la Chefi la Cuțite. Puțini se așteptau la o așa surpriză: “Nu s-a terminat”

Ce planuri are de sărbători

Scris de: Daoud Andra

16 Dec. 2023

Decizia lui Cătălin Scărlătescu după plecarea de la Chefi la Cuțite. Puțini se așteptau la o așa surpriză: “Nu s-a terminat”

În timp ce producătorii de la Chefi la Cuțite au anunțat deja componența noului juriu și promovează sezonul următor, foștii jurați își văd în continuare de proiectele lor. Cătălin Scărlătescu a lansat de curând o carte de bucate virtuală și a făcut câteva declarații cu privire la emisiunea din a cărei echipă a făcut parte timp de 12 sezoane.

Emoții mari pentru Cătălin Scărlătescu

La două luni de când a anunțat că pleacă de la Chefi la Cuțite, împreună cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu le-a pregătit o surpriză fanilor săi. Bucătarul și-a lansat, în urmă cu câteva zile, prima carte de bucate online, în colaborare cu Costin Gache. Scărlătescu a fost responsabil cu rețetele de mâncare, iar colaboratorul său a creat cocktailuri care să se potrivească cu fiecare preparat.

“Ideea a plecat de la Gache, el a venit cu ideea. A zis că dacă ne plimbăm prea mult, să gătesc eu și el să facă tot felul de cocktailuri. Este o foarte mare carte, plină de rețete spectaculoase. Toată lumea știe să facă cartofi prăjiți, dar nu s-a gândit nimeni ce punem lângă acei cartofi prăjiți.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce Antena 1 l-a dat în judecată. Cum se apără celebrul chef

Sunt sigur și vă dau un sfat: dublați la băutură, dar la mâncare nu! Când te apuci de gătit și ai un pahar bun, o să vedeți, sunt combinații spectaculoase. Nu știu dacă aș putea să fac opusul: Adică să gust de la el și să gătesc pentru paharul făcut de el.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, la evenimentul de lansare, pentru Playtech Știri.

Catalin Scarlatescu a revenit pe platourile de filmare 1
Chef Scărlătescu a lansat recent o carte de bucate

Ce spune despre emisiunea Chefi la Cuțite

Fostul jurat al emisiunii de la Antena 1 a făcut o declarație și cu privire la show. Scărlătescu a spus că emisiunea merge mai departe, chiar dacă el, Bontea și Dumitrescu nu mai fac parte din echipă. Săptămâna aceasta, Antena 1 a anunțat componența noului juriu. În sezonul cu numărul 13 vor fi 4 jurați în loc de 3. Aceștia sunt: Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner și Orlando Zaharia.

Citește și: Cât de mare e diferența de vârstă dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Sigur nu ai fi bănuit

”Proiectul Chefi la Cuțite nu s-a terminat! Faptul că nu mai sunt eu acolo, este altă poezie. Cum s-ar spune: Viii cu viii și… viii cu viii sau vinul cu vinul!”, a mai spus bucătarul, pentru aceeași sursă.

Cătălin Scărlătescu și-a făcut și planuri pentru sărbători. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite va pleca într-o vacanță la căldură, alături de iubita sa, actrița Doina Teodoru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *