Decizia radicală luată de Cornelia și Lupu Rednic, după ce solistul a intrat cu BMW-ul de 100.000 de euro într-un stâlp de iluminat: ”Luăm altceva” EXCLUSIV

”Eu și Cornelia luăm acum altceva, ca să ajutăm împotriva poluării, un hybrid pe benzină”
Decizia radicală luată de Cornelia și Lupu Rednic, după ce solistul a intrat cu BMW-ul de 100.000 de euro într-un stâlp de iluminat: ”Luăm altceva” EXCLUSIV

Cântărețul Lupu Rednic a luat o decizie dureroasă, după accidentul suferit pe 23 iunie 2022, când a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat. Deși a scăpat doar cu câteva zgârieturi pe mâini, el și soția lui, celebra solistă de muzică populară Cornelia Rednic, au decis să se despartă de autoturismul cu bucluc, care le-a dat atâtea emoții: ”Ne vom lua altă mașină, dacă tot s-a întâmplat așa!”, ne-a declarat Lupu Rednic, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Lupu Rednic: ”Ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat”

Solistul Lupu Rednic a mulțumit Cerului că a scăpat doar cu câteva zgârieturi pe mâini, în urma accidentului de mașină suferit în luna iunie a acestui an, când și-a șifonat serios autoturismul BMW X 6, în valoare de 100.000 de euro. Imediat după accidentul din zona Herăstrău, cântărețul de muzică populară a făcut câteva precizări:

„Eram singur în mașină. Mă întorceam spre casă, după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta. Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri!”, a descris artistul cele întâmplate în exclusivitate pentru reporterii Impact.ro, care de fapt îl și fotografiaseră la volanul mașinii, în primăvara acestui an. La aflarea teribilei vești, Cornelia a sosit rapid la locul accidentului, pentru a se asigura personal că soțul ei se află în afara oricărui pericol.

Mașina cu care Lupu Rednic a făcut accident
Mașina cu care Lupu Rednic a făcut accident

A decis să se despartă de mașina cu ghinion

Iată că, la aproape patru luni de la zdravăna sperietură, Artistul a decis să se despartă de mașina cu ghinion, căci nici el și nici soția lui nu mai voiau să se urce în ea. În plus, erau cam multe de reparat și fiecare piesă este foarte scumpă:

”Mulțumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine! Dacă s-a întâmplat așa, de ce să o mai țin? Am vândut-o. Lumea a zis că mașina e daună totală, dar nu e adevărat. Mașinile astea mari și moderne sunt scumpe, fiecare piesă este scumpă, o bară, o capotă. Pentru accident, am avut însă full Casco, ceea ce recomand la toată lumea, chiar dacă e mai greu, și e scump, dar, deh, toate sunt scumpe acum! Am vândut-o și vreau să îmi iau alta. Eu și Cornelia luăm acum altceva, ca să ajutăm împotriva poluării, un hybrid pe benzină. Am vândut-o pe cealaltă. Cu cât? Binișor sau nebinișor, când lucrurile merg bine și faci bine și ești om bun, atunci Dumnezeu te ajută!”, ne-a declarat acesta, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Cornelia și Lupu Rednic
Cornelia și Lupu Rednic

Ce spun Lupu Rednic și Mihai Găinușă despre inițiativa Muzeului Antipa de a primi azi gratuit persoanele care poartă nume din lumea necuvântătoarelor

Solistul ne-a vorbit și despre inițiativa de astăzi, 4 octombrie, de Ziua Mondială a Animalelor, când Muzeul Antipa a lansat o invitație gratuită persoanelor care poartă nume din lumea necuvântătoarelor:

„Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, ca să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor! Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!”. Lupu Rednic ne-a declarat: ”De ce să nu mergem gratuit? Bravo, îmi place inițiativa! Numele Lupu îl moștenesc de la tatăl meu. Când a rămas bunica însărcinată, a fost la preot, iar el i-a spus să îi pună lui tata nume de animal sălbatic, ca să fie rezistent în viață, să nu se îmbolnăvească. Iar mai apoi tata mi-a pus și mie tot numele Lupu, eram și cam supărat pe el, căci copiii râdeau de mine de școală. Dar, cu timpul, numele mi-a adus o faimă, este ușor de pronunțat, de reținut. Lupul a fost și pe steagul dacilor”.

Iar Mihai Găinușă, fostul ”Cârcotaș”, ne-a declarat, în stilu-i caracteristic, despre inițiativa de azi a Muzeului Antipa:

”Frumoasă inițiativă, dar accesul gratuit trebuie permis și politicienilor care sunt pomeniți frecvent, de către electorat, după denumiri de animale!”.

Mihai Găinușă
Mihai Găinușă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
7.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *