Decizia radicală luată de Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce i-a cerut de urgență Regelui Charles

„Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan însăși"
Decizia radicală luată de Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce i-a cerut de urgență Regelui Charles

La scurt timp după ce funeraliile reginei Elisabeta a II-a s-au încheiat, Meghan Markle a făcut un gest neașteptat. Totul are legătură cu relațiile tensionate care există în familia regală.

Decizia radicală luată de Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Tensiunile dintre Prințul Harry, Meghan Markle și familia regală sunt aprinse de câteva luni bune. Mai mulți experți regali au dezvăluit că moartea reginei Elisabeta a II-a ar putea fi o ocazie bună pentru împăcarea lor. Meghan Markle pare să ia acum problema în propriile mâini și să caute o soluție.

Neil Sean, reporterul regal de la NBC și MSNBC, a dezvăluit că o „sursă foarte bună” l-a informat că Meghan Markle dorește să aibă o întâlnire individuală cu regele Charles al III-lea. Totul înainte ca ea și Harry să părăsească Marea Britanie. Potrivit lui, actrița vrea să „limpezească apele”, având în vedere faptul că vor pleca în curând spre Statele Unite pentru a-și vedea copiii, pe Archie și Lilibet.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență individuală cu Regele Charles al III-lea. Așa este – Meghan față în față cu Regele Charles. Ați auzit corect”, a declarat reporterul regal pentru ok.co.uk.

Meghan Markle, scrisoare pentru regele Charles al III-lea

Ducesa de Sussex i-a trimis recent o scrisoare regelui Charles în care îi solicită o conversație. Specialistul declară că nu se știe dacă va fi suficientă această scrisoare pentru ca cei doi să se împace cu familia regală.

„Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan însăși. Ar fi o oportunitate de a clarifica lucrurile, de a scoate lucrurile bune și rele și de a explica o parte din raționamentul din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani (..) Așa îi scrii regelui prin intermediul ecvestrului său și, bineînțeles, asta se transmite mai departe”, a spus el pe canalul său de YouTube, potrivit impact.ro.

Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta: „o culme a grației și eleganței”

Ducesa de Sussex a atras toate privirile printr-un gest fără cusur. Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă și sobră, Meghan Markle a executat o reverență impecabilă în fața sicriului reginei. Gestul lui Meghan a fost „o culme a grației și eleganței”, a notat The Independent. Presa britanică a mai precizat că Meghan Markle purta cercei dăruiți de Elisabeta a II-a după nunta sa cu prințul Harry, în iunie 2018.

9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.