Mesajul secret pe care Meghan și Harry au vrut să-l transmită la înmormântarea Reginei Elisabeta. De ce s-au ținut tot timpul de mână, de fapt

Ce mesaje transmit gesturile afectuoase dintre Meghan și Harry.
Mesajul secret pe care Meghan și Harry au vrut să-l transmită la înmormântarea Reginei Elisabeta. De ce s-au ținut tot timpul de mână, de fapt

Prințului Harry și Meghan Markle obișnuiesc deseori să își arate afecțiunea în public. Fie că participă la evenimente formale sau se plimbă pe stradă, cei doi se comportă ca un cuplu normal. Astfel că n-au ezitat să facă aceste gesturi și în cadrul funerariilor Reginei Elisabeta a II-a. Ce au vrut să transmită de fapt.

Mesajul secret pe care Meghan și Harry au vrut să-l transmită la înmormântarea Reginei

Prințul Harry și soția lui s-au ținut de mână  permanent pe parcursul evenimentelor organizate în onoarea Reginei. Chiar și la înmormântarea monarhului, Harry și Meghan au păstrat același gest afectuos, deși alte cupluri regale de la procesiune au mers cu brațele în lateral.

Expertul regal Shannon Felton Spence a declarat pentru Fox News Digital că manifestarea lor a fost, cel mai probabil, o „demonstrație iubitoare de sprijin”. Meghan Markle l-a sprijinit în acest fel pe Prințul Harry, dar a subliniat că familia regală era „la treabă”.

Mesajul secret pe care Meghan și Harry au vrut să-l transmită la înmormântarea Reginei
Harry și Meghan

„Deși nu există „reguli” formale împotriva gesturilor afectuoase în public, nu vedem aceste manifestări adesea de la familia regală. Aceste lucruri sunt evitate în general, deoarece când participă la un eveniment public sunt de fapt „la serviciu”, a subliniat Spence.

„Își prezintă cea mai profesionistă apariție. Când îi vedem pe William și Catherine afară, sunt colegi soț și soție.” Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți ținându-se de mână la mai multe evenimente publice. Dar gesturile lor afectuoase din timpul unei perioade de doliu au dat naștere unor comentarii mixte. Mai ales că în Marea Britanie majoritatea membrilor familiei regale își asumă un limbaj corporal convențional și mai conservator atunci când sunt văzuți în public.

Prințul Harry și Meghan Markle, un cuplu unit

Totul a început când cele două cupluri și-au făcut apariția la Palatul Windsor pentru a saluta pentru prima dată împreună mulțimea care aducea ultimele omagii Reginei. Îmbrăcați în haine negre, conform codului vestimentar prescris, cei patru membri regali s-au plimbat în jurul Palatului Windsor în timp ce priveau omagiile aduse regretatului monarh. De asemenea, au și interacționat cu oamenii adunați acolo.

În cadrul vizitei, Meghan a fost văzută mângâindu-l pe Harry, punându-i o mână pe spate sau ținându-l ferm de mână în timp ce se plimbau. Cuplul a fost fotografiat și mergând mână în mână în timp ce ieșea din catedrala Westminster Hall, după înmormântarea Reginei.

Dincolo de susținerea pe care i-o arată Meghan prințului, cei doi demonstrează prin aceeastă atitudine că sunt un cuplu foarte unit. Prințul Harry și Meghan Markle sunt un cuplu solid, care nu ezită să-și arate afecțiunea dar și sprijinul, mai ales în momentele dificile.

Citește și ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta. Harry a izbucnit în lacrimi

sursă foto: instagram.com

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.