Decizie istorică luată de Regina Elisabeta. Ce le-a interzis prinţului Harry şi lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a, interzis prinţului Harry şi lui Meghan Markle
Decizie istorică luată de Regina Elisabeta. Ce le-a interzis prinţului Harry şi lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a luat o decizie istorică! Sărbătorile legate de Jubileul de Platină, din perioada 2-5 iunie, vor fi fără Prințul Harry, Meghan Markle și prințul Andrew la balconul Palatului Buckingham.

Decizie istorică luată de Regina Elisabeta

Toată lumea se aștepta să îi vadă pe toți acolo, însă Regina Elisabeta a schimbat complet planul și a luat o decizie neașteptată. Așadar, anul acesta prințul Harry, Meghan Markle și prințul Andrew vor lipsi de la balconul Palatului Buckingham.

Potrivit informațiilor apărute în presă, la Sărbătorile legate de Jubileul de Platină, din perioada 2-5 iunie, vor fi la balconul Palatului Buckingham doar membrii familiei regale al căror statut nu a fost afectat. Aceștia vor face cu mâna mulțimii de oameni, scrie newsweek.com.

Cine va fi alături de Regina Elisabeta?

Oficialii de la Palatul Buckingham au anunțat că lângă regină vor fi: Charles și Camilla, William și Kate și copiii, Anne și Sir Timothy Laurence, Edward și Sophie, în total 18 membri.

“După o analiză atentă, Regina a decis că apariția tradițională de anul acesta la Trooping the Colour, joi, 2 iunie, se va limita la Majestatea Sa și acei membri ai familiei regale care în prezent își îndeplinesc sarcini publice oficiale în numele Reginei”, au transmis oficialii de la Palatul Buckingham.

Jubileul de Platină marchează 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani. Vor fi patru zile de festivități pe care britanicii le așteaptă cu bucurie. Vor începe cu „Trooping the Colour”, parada care sărbătoreşte oficial ziua de naştere a suveranei în fiecare an.

Un nou documentar despre Regina Elisabeta a II-a

BBC va lansa pe data de 29 mai un nou documentar, intitulat “Elisabeth the Unseen Queen”. Producătorii au confirmat că Regina Elisabeta a oferit acces la peste 400 de role de film din prima parte a vieții reginei: evenimente notabile.

„Suntem onorați ca Regina a încredințat BBC un acces fără precedent la colecția ei personală de filme. (…) Acest documentar aruncă o privire extraordinară într-un aspect profund personal al familiei regale, rareori înfăţişat publicului, şi este minunat să poţi să-l împărtăşeşti naţiunii cu ocazia marcării Jubileului de Platină”, a spus Simon Young, editorul istoric din partea BBC.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *