Meniu regal. Alimentele pe care Regina Elisabeta le consumă de 60 de ani zilnic

Regina Elisabeta a II-a a marii Britanii a sărbătorit de curând împlinirea a 96 de ani de viață. Pentru cei care se întreabă despre meniul ei, iată ce mănâncă zilnic, pentru a se menține sănătoasă.
Meniu regal. Alimentele pe care Regina Elisabeta le consumă de 60 de ani zilnic

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se pare că are o alimentație foarte sănătoasă. De altfel, tocmai acest meniu regal este unul dintre factorii care au ținut-o sănătoasă până la cei 96 de ani pe care i-a împlinit recent.

Dar ce mănâncă regina Elisabeta în fiecare zi? Ei bine, potrivit lui Darren McGrady, un fost bucătar al Casei regale, regina are obiceiul să consume același tip de alimente în majoritatea zilelor.

Acest lucru poate părea surprinzător pentru mulți, dar regina este în mod clar o persoană căreia îi place să-și păstreze obiceiurile.

Ceaiul mai întâi

Majoritatea britanicilor știu că reginei Elisabeta în place în mod deosebit ceaiul Earl Grey. McGrady nu a dezvăluit, însă dacă regina Elisabeta are obiceiul de a savura și o ceașcă de cafea, dimineața.

Ce servește la micul dejun

Regina Elisabeta preferă un mic dejun simplu. Se pare că un bol cu cereale şi câteva fructe asortate este ceea ce preferă să mănânce, pentru a-și începe ziua cum trebuie. La ocazii speciale se mai răsfață cu omletă și somon afumat.

Masa de prânz

Este de remarcat faptul că reginei Elisabeta îi place în mod special să savureze un gin sau un cocktail înainte de a-și lua masa de prânz.

La masa de prânz se mai spune că reginei Elisabeta îi place să servească pește sau pui la grătar. Ea încearcă să evite amidonul la această masă. Dacă vorbim despre pește, regina preferă peștele oceanic numit „talpa Dover” (Microstomus pacificus)  cu spanac sau dovlecei. În ceea ce privește puiul, îi place la grătar, cu o salată.

Masa de seară, ușoară

Înainte de a lua cina, reginei Elisabeta îi place să mănânce prăjitură de biscuiți cu ciocolată, alături de ceaiul ei de după-amiază. Preferința Reginei Elisabeta pentru prăjitura de ciocolată este cu siguranță bine cunoscută în acest moment.

Cina urmează aceeași formulă ca și prânzul. Carnea și legumele gătite sunt cele mai importante alimente. Uneori ea alege carnea de fazan sau căprioară, însă doar ocazional.   Alături de ciocolată, regina se bucură de câteva căpșuni sau piersici la desert. La finalul mesei, regina Elisabeta se delectează cu un pahar din cea mai bună șampanie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9.3 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *