Deea Codrea, pasionată de modă încă de la o vârstă fragedă: “Preferam să mănânc mai puțin ca să îmi rămână bani pentru haine” VIDEO EXCLUSIV

De unde își cumpăra Deea Codrea hainele în adolescență: „De acolo se îmbrăca toată lumea, era un fel de mall”

Deea Codrea a fost îndrăgostită de modă încă de la o vârstă fragedă. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că modifica diferite piese vestimentare sau își făcea haine din lucrurile care se găseau în casa bunicilor. Ea își dorea să aibă parte de ținute deosebite încă de pe atunci, fiind extrem de talentată.

Ce a făcut Deea Codrea cu primii bani: “Mi-am luat haine”

În copilărie, frumoasa influenceriță își strângea banii pentru a putea să își cumpere hainele dorite. De asemenea, ea prefera să mănânce mai puțin pentru a avea parte de ținute deosebite. Totuși, vedeta nu le recomandă fanilor să facă acest lucru:

“Haine mi-am luat, 100%. Eu am avut o copilărie aparte, am crescut la bunicii mei, la țară, în ciclul primar. Când primeam bani de la mamaie și tataie, îi țineam. Mă lua mama în vacanță la oraș, iar eu aveam banii mei și îmi mai cumpăra și ea lucruri. Oricum, mi-am luat haine. Am avut perioade în liceu, să nu faceți ca mine, în care preferam să mănânc mai puțin ca să îmi rămână bani ca să îmi cumpăr haine.”

De unde își cumpăra haine

În trecut, conceptul de cumpărături online încă nu era cunoscut, astfel că Deea Codrea își cumpăra haine din centrele comerciale. Vedeta și-a amintit cu drag că mergea în Pitești și se plimba printr-un magazin mare pentru a găsi ținute:

“Îți dai seama că îmi luam haine de unde își lua toată lumea. Nu exista să comand de pe Internet. În Pitești, unde stătea mama mea și am stat și eu, exista un magazin cum există în toate orașele, cu denumiri precum Dunărea, Argeșul. Mă duceam acolo, mă plimbam prin mai multe magazine, îmi alegeam. De acolo se îmbrăca toată lumea, era un fel de mall.”

Ce a distrus din casa bunicilor

Influencerița își modifica majoritatea hainelor, ba chiar le ajuta pe colegele sale cu privire la acest aspect. Totuși, la un moment dat, ea a tăiat perdeaua din casa bunicilor. În momentul în care a ajuns acasă, bunica ei a avut parte de o surpriză imensă:

“Nu știu dacă să le îmbrac pe alte colege, dar aveam o chestie în generală. Tocmai pentru că nu îmi găseam haine mai altfel, le tot modificam. Făceam din pantaloni lungi, pantaloni scurți. Am făcut dintr-o pereche de blugi, o fustă. Mai veneau și îmi ziceau: “Auzi, dar cum ai făcut asta? Nu vrei să ne arăți și nouă?”. Ne întâlneam și mai făceam lucruri de genul. Bunica mea nu era foarte fericită că tot stricam lucruri prin casă ca să îmi fac lucruri. Dar, uite, acesta este spiritul creativ și trebuie lăsat să se desfășoare. Știu că am tăiat o perdea la un moment dat. Mă jucam și voiam să îmi fac o rochie. Când a intrat bunica mea în casă, era o gaură mare în perdea și nu i-a convenit deloc.”

Deea Codrea, pasionată de modă încă de la o vârstă fragedă
Deea Codrea, pasionată de modă încă de la o vârstă fragedă

Ce reușește să facă cu micuțul ei: “Ideea este să păstrezi un echilibru”

Când vine vorba despre viața de mămică, Deea Codrea recunoaște că este relaxată. Vedeta vrea ca micuțul ei să descopere lumea, însă are grijă să îi explice totul pentru ca acesta să nu se rănească:

“Să știi că sunt mai relaxată. Chiar mă întreba cineva zilele trecute pe Instagram ce facem dacă este copilul mult prea curios. Eu îl las. De exemplu, am avut o situație în care tot voia să pună mâna pe cuptor, în timp ce mergea. Am zis: “OK, cum să îți arăt ție că arde, ca să nu pui mâna?”.

Am luat o cârpă care se încălzise și l-am pus pe mânuță. I-am zis: “Uite, vezi, arde!”. Și acum știe. Ideea este să păstrezi un echilibru. Nici să nu îi lași să descopere, căci acum descoperă lumea, dar nici să se rănească. Zilele acestea, când a plouat, l-am lăsat în toate bălțile. Asta este, mergem acasă, ne schimbăm.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *