Delia i-a îngrijorat pe toți cu ultima apariție. Val de reacții după ce s-a afișat așa pe net: “Păcat de tine”

Iată cum s-a afișat cântăreața pe rețelele sociale!

Delia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, și-a îngrijorat fanii din mediul online cu ultima apariție. Vedeta și-a lansat noul album ”Flex” și a publicat o fotografie incendiară pe internet, dar aceasta nu a fost pe placul unor admiratori, care au criticat-o pe vedetă pentru modul în care s-a afișat.

Delia, criticată dur de fanii din mediul online

Delia a provocat, din nou, vâlvă pe internet, după ce a postat o fotografie care a stârnit un val de reacții negative. Cântăreața și-a lansat noul album ”Flex”, iar în poza de prezentare a acestuia a avut un look excentric, care nu a fost deloc pe placul unor internauți.

Vedeta s-a pozat într-o ținută negră și cu țepi în cap. După ce au văzut-o așa, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au criticat look-ul blondinei.

”Păcat de tine! Doamne ajută să te faci bine!

Ești o femeie frumoasa, ai voce, ești un nume important al muzicii, de ce te urâțești cu asemenea ținute și asemena coafuri?

Te-au împăiat ăștia …

Doamne ferește

Delia ești una din cele mai bune voci, însă felul în care adopți unele ținute nu te reprezintă! Succes în continuare!

Mergea să faci un film da groază”, sunt câteva dintre comentariile primite de artistă pe Facebook.

Citește și Unde au plecat Delia și Răzvan Munteanu în vacanță. Decizia vedetei a uimit pe toată lumea Foto!

Delia i-a ingrijorat pe toti cu ultima aparitie
Delia 

Câte piese conține noul album al Deliei

Delia și-a lansat noul album marți, pe data de 21 noiembrie 2023. Acesta conține nu mai puțin de 13 piese. Este vorba despre ”Gustul care te fură”, ”OTZL GLTZ”, ”Lololo”, ”Sirena Apelor”, ”Nu pot”, ”Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru ”SKNDL”, ”Tot ce vrei” cu Adrian Despot”, ”Jimmy Samurai” cu sora ei, Oana Matache, ”eRAI” cu Antonia, ”Fără Te merau” cu Connect-R, ”Cum am știut” cu Killa Fonic și ”Cum era” cu Nane.

Melodiile de pe albumul ”Flex” au fost compuse de soția lui Răzvan Munteanu și produse de Alex Cotoi. Renumita artistă și-a prezentat noul său album în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat la Mina Museum, primul spaţiu imersiv din țara noastră şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est.

Citește și Cât a plătit Delia pe celebrele cizme gigant. Artista și-a etalat noua achiziție, încălțările au atras imediat atenția fanilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *