Denis Hanganu, despre peripețiile pe care le trăiește la filmările serialului „Clanul”: „O scenă durează și 7 ore. Nu avem voie să greșim” VIDEO EXCLUSIV

Denis Hanganu: „Din text pare totul simplu”

Fără îndoială, Denis Hanganu face unul dintre cele mai spectaculoase roluri din cariera lui în serialul „Clanul”, difuzat de Pro Tv. Încă din primul sezon a avut parte de acțiune, cascadorii, scene de bătaie, de urmăriri, împușcături alte detalii care fac deliciul unui film de acțiune. Ceea ce nu știu însă telespectatorii este că pentru astfel de scene se depunde o muncă titanică. Denis Hanganu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că scenele de bătaie sunt filmate într-un mod inedit pentru cinematografia din România și că cei implicați nu au voie să greșească nici măcar un singur cadru.

Denis Hanganu: „Stau câte 45 de minute în fiecare dimineață pentru machiaj”

În primul sezon al serialul „Clanul” telespectatorii l-au văzut pe Denis Hanganu doar cu sânge pe față, bătut, urmărit și mereu în situații critice.

„Le mulțumesc, cu ocazia asta fetelor de machiaj că se chinuiesc, în sensul că lucrează ca rănile acelea să fie așa de bine văzute și realiste. Stau câte 45 de minute în fiecare dimineață pentru machiaj. Deci le salut și le mulțumesc pe calea asta”, a declarat Denis, completând că nu totul s-a rezumat la machiaj și procedeu artistic, ci s-a lăsat și cu vânătăi reale, atât pentru el, cât și pentru colegii lui.

Citește și: Marian Olteanu își liniștește admiratoarele. „Nu am nicio relație secretă cu Denis Hanganu” VIDEO EXCLUSIV

„Nu pot să vorbesc despre colegii mei pentru că nu sunt eu îndreptățit să-mi dau cu părerea, dar îți zic sigur că au fost multe sărituri sau coborâri de pantă și au șchiopătat câte două-trei luni. Nu dau nume, dar inclusiv eu am avut în multele acțiuni pe care le am de făcut în scenariu să mă mai lovesc, să mai vin șontâc acasă, cu câte o vânătaie, pentru că nu poți să anticipezi toate lucrurile astea. Din text pare totul simplu, dar când te pui să le faci și mai ai și niște indicații de respectat, să stai în niște puncte stabilite pentru cameră astfel încât să fie tot timpul focusul pe tine, e mai complicat. Se întâmplă”.

„O scenă de luptă durează până la 7 ore să fie filmată”

Dacă în cazul actrițelor pot părea grele scenele în care trebuie să se sărute cu alți bărbați, fără îndoială pentru actori cel mai greu este atunci când trebuie să interpreteze o scenă de bătaie.

„Așa am spus întotdeauna, că este foarte greu. Modul în care filmezi scenele astea, practic în premieră în România, presupune un cumul de concentrare și muncă și anduranță foarte mare. La noi o scenă de luptă durează undeva până la vreo 6-7 ore să fie filmată. Atenție, pentru că timpul este limitat de multe ori, trebuie să tragem dintr-o singură dublă. Deci repetăm bătaia cu o zi, două înainte, în funcție de cum ne permite timpul, și acolo la cadru este doar o dublă.

Citește și: Denis Hanganu, mărturisiri despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în serialul Clanul: “Nu este așa cum se vede la TV” VIDEO EXCLUSIV

Nu avem voie să greșim. Practic asta este. Altfel trebuie să o luăm de la capăt, sunt alte bugete, reprogramată scena pentru altă zi. Dar crede-mă că nimeni din producție nu ar fi fericit. Încercăm să facem cât de bine putem în condițiile astea”, a mai povestit Denis Hanganu pentru EGO.ro, explicând faptul că nu acțiunea în sine este o adevărată provocare, ci actul artistic.

„Sunt crunte. Crede-mă că de multe ori trebuie să stai într-o poziție câte 20-30 de minute, fără să te miști deloc, să aștepți lovitura, să o încasezi, să stai cu substanțele alea în gură, să aștepți momentul potrivit când să le arunci. Apoi cum încasezi loviturile, cum le dai mai departe. Trebuie să existe și o continuitate între ele și crede-mă că este foarte solicitant”.

Citește și: Denis Hanganu, primele detalii despre sezonul 2 din Clanul: „Nu o să așteptați foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

„Marian Olteanu este un partener bun”

Din fericire, până în momentul de față Denis s-a descurcat exemplar la filmări și nu a reușit să facă un astfel de moment fără niciun fel de dublă. Asta și pentru că s-a antrenat intens înaintea unei astfel de filmări și a avut și parteneri pe măsură, care la rândul lor, au venit la fel de bine pregătiți pe set.

„Facem repetiții în sălile dedicate pentru scenele astea. Marian Olteanu este un partener bun, dar mai ales este un actor foarte bun, un coleg extraordinar. E un partener bun pentru că noi fiind în posturile astea trebuie să fim cumva pregătiți pentru astfel de scene de acțiune. Înțelegem și înțelege și el care sunt riscurile dacă ne-am accidenta sau dacă cineva nu ar fi foarte concentrat astfel încât să nu rateze vreo lovitură. Mă mândresc în general cu lucrul cu colegii mei și cu toată distribuția pentru că sunt toți de excepție, fără urmă de exagerare”, a mai povestit Denis Hanganu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *