Denis Hanganu, mărturisiri despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în serialul Clanul: “Nu este așa cum se vede la TV” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri din culisele serialului de la Pro TV

Serialul “Clanul” este un adevărat fenomen, astfel că românii abia așteaptă să îi urmărească pe actori în noi aventuri, începând cu al doilea sezon, din 19 februarie. Denis Hanganu ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în primul sezon. De asemenea, el a explicat care au fost cele mai grele momente pe care le-a întâmpinat în timp ce filma pentru proiect.

Denis Hanganu: “O scenă intimă, ca să o numim așa, este filmată cu mulți oameni pe lângă tine”

Denis Hanganu îl interpretează pe Tudor Achim în Clanul, în timp ce Theo Rose o portretizează pe Vera Maximilian. Cei doi au apărut în câteva scene amoroase, astfel că am discutat cu actorul despre acest aspect. Se pare că nu totul este așa cum se vede pe micile ecrane:

“Nu tragem de mai multe ori scenele. Dar ar trebui, cu ocazia aceasta, să le explicăm și celor de acasă că nu este așa cum se vede la TV. Totul pare frumos, roz. O scenă intimă, ca să o numim așa, este filmată cu mulți oameni pe lângă tine. Sigur, profesioniști, nu trecem de cifre mari, de 20-30 de oameni. Sunt câțiva oameni care sunt necesari acolo, la filmarea scenei respective. Crede-mă, este atât de inconfortabilă situația, iar contextul respectiv este inconfortabil, încât nu te gândești decât să îți faci treaba cât mai bine, să nu greșești cumva vreo replică dacă ai, vreun gest pe care îl ai de făcut, vreo privire și așa mai departe. Toată concentrarea ta este cumva doar în jurul chestiei respective, să iasă scena bine. Cred că și ea, dar și eu, ne gândeam doar la asta în scenele respective, pe care le-am filmat, cum să facem să iasă cât mai credibil. Acesta este și interesul, dar și secretul, ca pentru cei de acasă să pară cât mai credibil, autentic, organic.”

“Pur și simplu filmăm, trebuie să facem asta, așa se întâmplă”

De asemenea, Denis Hanganu ne-a explicat că nu are legătură faptul că Anghel Damian, regizorul serialului și partenerul artistei, se află pe platou în momentul în care respectivele scene sunt filmate. Toți cei care lucrează la proiect sunt profesioniști desăvârșiți:

“Nu are nicio legătură, absolut nicio legătură. Sunt doar lucruri profesionale. Noi suntem niște profesioniști în domeniu și ne facem treaba acolo, așa cum este. Așa zice în scenariu, facem asta, este super OK. Nu este nimic tabu, nu este vreun secret anume. Pur și simplu filmăm, trebuie să facem asta, așa se întâmplă. De asta există meseria de actor.”

Citește și Ce a pățit Theo Rose la filmările serialului Clanul. Gestul care a impresionat-o profund: ”Am primit o lecție”

Care sunt cele mai grele momente de la filmări

Îndrăgitul actor ne-a vorbit și despre cele mai grele momente de la filmări. Acesta a explicat că, pentru el, scenele de luptă, din trafic sau cele pline de emoție sunt dificile. Actorii se gândesc cum să joace cât mai bine personajele pentru cei de acasă:

“Cele mai grele momente sunt atunci când ești în trafic. Noi, la Clanul, filmăm totul acolo, în trafic. Condițiile trebuie să fie cât mai reale ca să îți dea sentimentul că ești în trafic, există tensiune, sunt șoferi în trafic care nu sunt tot timpul atenți, trăind în București știm cum este. Este nevoie de o capacitate de concentrare foarte mare. E greu de executat. Tu ești cu gândurile tale, dar, în același timp, ești în trafic, ești în personaj, trebuie să ai grijă la linia regizorală dată de regizor și așa mai departe. Este greu să le pui cap la cap și să iasă o secvență foarte bună, având în vedere că trebuie să protejezi mașina respectivă de cadru, să nu se întâmple vreun accident. Scenele de luptă sunt foarte grele, noi le filmăm într-un stil anume. În premieră sunt filmate așa în România de către Millo Simulov, unul dintre regizorii Clanului. Am avut cu doamna Carmen Tănase scene în care plângem foarte mult. Nu este cu prefăcătorie sau cu multă tehnică, este din suflet. Scenele sunt scrise foarte bine și atunci trebuie să îți accesezi tot felul de resort-uri emoționale interioare care să te ducă în starea respectivă pentru a livra sentimentele respective ca cei de acasă să te creadă și să fie acolo suflet lângă suflet. Să fie cu sufletul la gură atunci când urmăresc episodul.”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzatie. Cum l-a luat pe Borcea de lângă soție. “Am luptat...
Bărbatul care a refuzat-o pe Simona Halep. Au ieșit la iveală amănunte incendiare despre tenismena...
Cum se mănâncă, de fapt, portocala. Mihaela Bilic îţi spune că ai procedat greşit până...
Carmen Iohannis, făcută PRAF de o vedetă de la noi. Cu cine a comparat-o pe...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
„S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce...
Dispar banii din cont, instant: greșeala banală care te poate lăsa fără zecii de mii...
Răzbunarea cruntă a unei femei când a aflat că iubirea vieții ei o înșală
S-a aflat! Oana Zăvoranu, refuzată de PRO TV pentru un celebru serial. Care a fost...
Andreea Antonescu, însărcinată la America Express 2023. Când a aflat, de fapt
Ea este cea mai bogată și discretă femeie din România. Puțini știu cum arată milionara...
5 semne zodiacale ar trebui să fie extrem de receptive în dialogul cu persoanele apropiate....
7 nativi vor avea parte de o lecție importantă începând cu săptămâna aceasta
Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *