Denis Roabeș, alias The Motans, va deveni tată. Cine este și cum arată soția juratului de la Vocea României

Cum a cunoscut-o Denis Roabeș pe soția sa.

Denis Roabeș, alias The Motans, este în culmea fericirii: artistul va deveni în curând tată pentru prima oară. Denis Roabeș trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa Bianca Spermezan. În 2021 cei doi s-au căsătorit civil, iar acum sunt pregătiți să treacă la nivelul următor și în curând vor deveni părinți.

Denis Roabeș, alias The Motans, va deveni tată

Denis Roabeș și soția sa s-au cunoscut în 2019, în cadrul unui concert. S-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt, iar trei ani mai târziu au rostit un „DA!” hotărât în fața ofițerului stării civile. Ulterior, cei doi au decis să facă un pas important în viața de familie, iar de curând Bianca Spermezan a aflat că este însărcinată.

Se pare că tânăra are deja câteva luni de sarcină, iar până la momentul aducerii pe lume a primului lor copil nu mai au mult de așteptat. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt cum nu se poate mai fericiți că în familia lor va apărea în curând un nou membru. Amândoi așteaptă cu nerăbdare clipa în care își vor strânge perntru prima oară bebelușul în brațe.

Așa cum a obișnuit până acum, solistul de la The Motans este destul de discret cu viața privată și nu a oferit prea multe detalii despre sarcina partenerei sau sexul bebelușului. Recent, ei au fost surprinși de paparazzi plimbându-se, la ceas de seară, pe străzile din București. Cei doi îndrăgostiți erau relaxați, se țineau de mână și pășeau agale, bucurându-se unul de celălalt.

Denis Roabeș, alias The Motans, va deveni tată
Denis Roabeș, alias The Motans, va deveni tată

Denis Roabeș despre soția lui: „Bianca este insula mea!”

În timp ce el este cunoscut de o țară întreagă, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România, partenera acestuia preferă o viață departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu ceva timp, Denis Roabeș a făcut primele declarații despre partenera lui și a dezvăluit cât de fericit este alături de ea.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.

După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: „Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă”. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”, a povestit Denis în podcastul lui Radu Țibulcă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *