Drama pe care solistul de la The Motans, Denis Roabeș, o ascunde în spatele versurilor sale. ”Pentru fiecare, sunt un alt Denis!” VIDEO EXCLUSIV

Antrenorul de la ”Vocea României” (PRO TV) este orfan de tată încă de la o vârstă fragedă

În ciuda zâmbetului și atitudinii pozitive pe care o afișează, Denis Roabeș, solistul de la ”The Motans”, ascunde o adevărată dramă. Rămas orfan de tată, încă de la o vârstă fragedă, îndrăgitul artist a dezvoltat o relație extrem de apropiată cu mama lui. La cei 33 de ani, antrenorul de la „Vocea României” (PRO TV) a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că în continuare are grijă la acțiunile lui tocmai pentru a nu o dezamăgi niciodată.

Drama lui Denis Roabeș, solistul de la The Motans. ”Am toate stările în mine!”

Antrenorul de la „Vocea României” a fost crescut mai mult de mama lui, cea care l-a și învățat că cel mai important în viață este să fie un om bun, atent și la nevoile celor din jur și să nu fie niciodată egoist.

„Pentru fiecare persoană în parte, sunt un Denis diferit, ca să spunem așa. Sunt un atot Denis, am toate stările în mine. Depinde foarte mult cred că de circumstanțele care mă înconjoară, de oamenii de care sunt înconjurat. Dar, în parte, regula numărul unu este să nu faci rău altor oameni, să fii un om bun”, ne-a povestit Denis Roabeș despre stările lui sufletești, stări pe care după 24 de ani a început să le aștearnă pe hârtie și să vorbească despre ele în piesele lui.

„Cred că aveam 24-25 de ani când am început să aștern pe foaie primele versuri, dar așa, cumva, muzica mi-a plăcut dintotdeauna. La chitară am început să cânt de pe la 16 ani, am cochetat cu diferite lucruri din acest domeniu de la vârsta de 7 ani, de când mama a început să mă dea la tot felul de activități extrașcolare: dansuri și așa mai departe”, a mai povestit Denis.

„Mama m-a susținut în absolut tot”

Fără îndoială, tot ceea ce este astăzi Denis se datorează mamei sale. Artistul îi este recunoscător pentru modul în care ea a decis să-l crească și să-l educe.

Denis a fost crescut doar de mama sa
Denis a fost crescut doar de mama sa

„Mama m-a susținut în absolut tot ce am vrut eu să fac în viața mea. Absolut în orice. Doar că mereu mi-a explicat care ar putea să fie repercusiunile în momentul în care alegi să faci ceva în viață. Până și în cazul fumatului. Mama nu mi-a interzis niciodată să fumez. Bine, cred că mi-a zis să nu fumez, dar mi-a spus că dacă mă apuc să fumez asta înseamnă că e posibil să am următoarele consecințe în viitor. Nu mi-a interzis niciodată”, ne-a mai spus solistul trupei ”The Motans”.

El a completat că această libertate de a alege singur ce este bine sau nu pentru viața lui l-a determinat să fie un copil cuminte, ascultător, nu un adolescent rebel care să considere că toată lumea este împotriva lui.

„Eu am fost un copil foarte ascultător dintotdeauna pentru că o iubesc foarte mult pe mama și nu am vrut niciodată să am sentimentul ăsta de dezamăgire a unei persoane. Adică nu am vrut niciodată să o dezamăgesc pentru că dragostea este prea mare. Din această cauză am fost foarte ascultător”, a mai povestit Denis pentru EGO.ro.

Denis (THe Motans) iubește foarte mult chitara
Denis (THe Motans) iubește foarte mult chitara

„Nu am intenția să o aduc pe mama la București. Nu aș avea de ce să o scot din rădăcini”

Cu toate că a rămas doar cu mama lui, femeia încercând să înlocuiască și figura paternă, Denis nu a încercat niciodată să o mute din Republica Moldova. Acolo a trăit toată viața și nu și-ar dori să o schimbe.

„Mama a fost la primul meu concert din Chișinău. La primul concert din București din păcate nu am putut să o aduc. A fost și într-un club și era foarte târziu. Au fost mai multe lucruri acolo care nu mi-au permis neapărat să o aduc foarte ușor și în București. Familia mea stă în continuare la Chișinău și acolo o să trăiască cât o să dorească. Nu am intenția să o aduc la București pentru că acolo și-a trăit toată viața și nu aș avea de ce să o scot din rădăcini”, ne-a mai povestit Denis.

Deși este de părere că poate mamei sale i-ar fi greu să se acomodeze cu Bucureștiul, antrenorul de la ”Vocea României” mărturisește că el nu a experimentat „depresia emigrantului”, ci că a fost primit cu brațele deschise de români și s-a acomodat imediat.

„M-am acomodat din prima la București. Sigur că au fost multe „nuanțe” pe care nu le-am înțeles la început. Diferă un pic aspectul cultural cel din România față de cel din Republica Moldova, diferă un pic dialectul, dar în mare parte de la bun început m-am simțit ca acasă și deja aici e casa mea. A doua mea casă”, a mai povestit Denis Roabeș pentru EGO.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.