Despărțire neașteptată în showbiz. Nu mai formează un cuplu: „Din păcate, relația mea s-a încheiat”

O nouă despărțire în showbiz! Unul dintre cei mai simpatici actori din România este singur, după ce i-a spus adio iubitei sale. E vorba despre  Tiberiu Dobrică din serialul românesc „Groapa”. Acesta a decis să încheie relația cu Andreea, o tânără din Brașov.

Actorul celebru din România s-a despărțit de iubită

La cei 24 de ani ai săi, Tiberiu Dobrică se bucură de un succes uriaș datorită rolului din serialul „Groapa”, care face furori pe platforma Voyo. Dacă pe plan profesional îi merg toate bine, nu același lucru e valabil în viața amoroasă. Actorul este din nou singur, după ce între el și Andreea „s-a rupt lanțul de iubire”. Potrivit spuselor lui, acum se concentrează 100% pe carieră și proiecte.

Recent, Tiberiu Dobrică a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Andreea, o tânără din Brașov, motivul despărțirii fiind nepotrivire de caracter.

„Din păcate, relația mea cu Andreea s-a încheiat. Ca orice cuplu am început să ne cunoaștem mai bine de-a lungul acestor luni, însă ne-am dat seama că există anumite probleme între noi doi pe care, chiar dacă am încercat să le rezolvăm, nu am găsit o soluție de comun acord. Pot spune, pe scurt, ‘nepotrivire de caracter'”,  a declarat actorul din serialul românesc „Groapa” pentru Click!.

În continuarea interviului, Tiberiu Dobrică a explicat că au rămas amici: „Îmi place ca atunci când închei o relație, fie că e vorba de prietenie sau de iubire, să pot ajuta persoana respectivă, după caz. Las loc de bună ziua întotdeauna, așa cum m-au educat părinții mei”.

Cum trebuie să arate femeia visurilor lui?

Femeia care l-ar da pe spate pe Tibi Dobrică trebuie să fie sinceră, comunicativă și înțelegătoare: „Nu m-am gândit cum ar trebui să arate femeia care m-ar da pe spate, însă ce pot spune este că am nevoie de sinceritate, susținere și, deși lăsată la final, cea mai importantă, comunicare!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *